Continuă războiul pe averea Ilenei Ciuculete! Cu cine se luptă acum fiii artistei pentru bani

Războiul pe averea Ilenei Ciuculete și a lui Cornel Galeș este departe de a se fi încheiat! În goana pentru bunurile celor doi, care au decedat la doi ani distanță unul de celălalt, a intrat și fiica bărbatului, Claudia Stroe. Așadar, aceasta a fost introdusă ca parte în dosarul de partaj judiciar. Mai multe detalii, în cele ce urmează.

Un nou membru în lupta pentru moștenire

Procesul a fost întrerupt din cauza crizei pandemice, după cele două înfățișări în care fii regretatei interpretei de muzică populară și-au disputat banii care au rămas. Noul termen pentru proces va fi stabilit în curând.

Moștenitorii averii răposaților se vor întâlni din nou în sala de judecată, magistrații de la Tribunalul București punând din nou cauza pe rol. Mai nou, fiica lui Galeș, soțul și impresarul cântăreței Ileana Ciuculete, își dorește și ea o parte din averea părinților săi, motiv pentru care a fost introdusă în dosarul de partaj aflat pe rol de mai bine de doi ani.

Deoarece Ileana Ciuculete a fost o cântăreață foarte apreciată de cei care au cunoscut-o și de cei care i-au ascultat muzica și au iubit-o, suma pentru care se „bat“ moștenitorii este una considerabilă.

Se vehiculează că cei doi frați vitregi ai Ilenei ar fi încercat să o convingă pe Claudia să renunțe la partea ei de avere.

Cum a fost împărțită averea când Galeș trăia?

Fiind obligat de judecători, Cornel Galeș a fost nevoit să le cedeze celor doi fii ai artistei suma de 34.000 de euro, cotă-parte dintr-un imobil ce a fost vândut contravalorii de 91.000 de euro. Dar, după moartea mamei lor, cei doi frați vitregi au apelat din nou la instanță.

Procesul a fost amânat odată cu pandemia care a îngenunchiat puterile lumii, iar termenele s-au prelungit. Acum averea va număra trei moștenitori: fii Ileanei Ciuculete și fiica lui Cornel Galeș.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI