Concurentul Survivor România care ar fi vrut să dea în Andreea Tonciu. Bruneta a rupt tăcerea: „Se crede superior în fața tuturor”

Concurentul Survivor România care ar fi vrut să dea în Andreea Tonciu. Bruneta a rupt tăcerea: „Se crede superior în fața tuturor”
Cine este concurentul de la Survivor care ar fi vrut sa o loveasca pe Andreea Tonciu

Deși a părăsit Survivor România după numai o lună de zile, Andreea Tonciu nu a uitat experiența pe care a trăit-o în Republica Dominicană. Celebra brunetă i-a adus acuzații grave colegului ei de trib, CRBL, cel cu care a avut câteva altercații, în cadrul competiției de la PRO TV.

Andreea Tonciu îl acuză pe CRBL că ar fi vrut să o lovească

Invitată recent în cadrul emisiunii Detectorul de Minciuni, moderată de Oana Radu, Andreea Tonciu a făcut o serie de declarații cutremurătoare la adresa foștilor ei colegi de la Survivor România 2022.

Fosta Faimoasă l-a acuzat pe fostul ei coleg de trib, CRBL, de faptul că ar fi jignit-o, considerându-l un om „rău și agresiv”. De asemenea, Andreea Tonciu a mărturisit că nu-l consideră artist pe celebrul cântăreț, pe care l-a acuzat de faptul că ar fi vrut să o lovească.

„Foarte agresiv și foarte rău. Foarte dur. Până la urmă cine este CRBL? Unul care se joacă cu niște lemne. Eu îți pun ție o întrebare acum.

Din punctul tău de vedere CRBL este artist? Eu nu-l consider artist! El se crede superior în fața tuturor. M-a jignit foarte urât și, crede-mă, chiar a vrut să dea în mine.

Dar știi ce mă bucur? Că cel mai mare hate din viața lui și l-a luat cu Tonciu. El ce se aștepta, stai că acum o agit pe asta și stai să vezi ce începe să facă nebuna asta.

Am fost foarte chill, foarte calmă, fă-ți talentul, ca să vadă țara ce fel de om ești!”, a povestit Andreea Tonciu pe Youtube.

„CRBL pentru mine nu semnifică absolut nimic, nu îl pot numi bărbat!”

Nu este prima dată când Andreea Tonciu aduce cuvinte dure la adresa lui CRBL. În urmă cu doar câteva luni de zile, vedeta povestea că nu-l consideră prieten pe fostul câștigător de la Asia Express.

„CRBL nu este prietenul meu, prietenie este un cuvânt foarte mare, CRBL pentru mine nu semnifică absolut nimic, nu îl pot numi bărbat, în primul rând, pentru că nu este. A dat dovadă de mahalagism ieftin, cum el l-a numit.

Din câte observați, dragii mei telespectatori, eu la această emisiune am fost foarte tăcută, am fost foarte la locul meu pentru că știu că unii dintre colegii mei au vrut să mă dea afară din această emisiune și știu că le-am făcut pe plac, dar am cedat, recunosc că am cedat”, a spus ea la TV, acum ceva timp.