Concurenții Survivor România care s-au certat: ”Relația dintre voi e mai rece decât în Dominicană”

Concurenții Survivor România care s-au certat: ”Relația dintre voi e mai rece decât în Dominicană”
Relația dintre câțiva foști concurenți de la Survivor România s-a răcit considerabil

Unii concurenți de la Survivor România 2021 i-au luat prin surprindere pe fanii emisiunii. Aceștia au plecat acasă, iar deși se spunea că o să păstreze legătura relația lor a devenit din ce în ce mai rece. Ce s-a întâmplat, de fapt?

Survivor România 2021: relația dintre unii foști concurenți s-a stricat?

Se pare că s-a rupt lanțul de iubire dintre doi concurenți pe care telespectatorii i-au văzut foarte apropiați. Echipa Războinicilor a fost una extrem de strânsă, iar după fiecare eliminare toți își mai propuneau încă o dată să nu uite de prietenia legată în Republica Dominicană și să o mențină și în România.

Fanii i-au văzut împreună pe câțiva dintre ei, dar acum lucrurile s-au cam stricat între ei. „Frăția” dintre Sorin Pușcașu și Starlin nu mai este aceeași ca în emisiunea de la Kanal D. Departe de casă, de cei dragi, cei doi au strâns o prietenie emoționantă care a reușit să treacă de micile ecrane.

După ce au părăsit competiția aceștia s-au reîntâlnit în Capitală, chiar și într-un live făcut de Jador, în mediul online. Din păcate, după ce au fost eliminați amiciția dintre ei a devenit din ce în ce mai slăbită.

Foștii Războinici sunt din orașe diferite și astfel este mai greu să se vadă față în față. Fanii au sesizat că legătura dintre ei este mai rece, iar Sorin le-a oferit o replică pentru a le spune cu adevărat ce se petrece:

”Nu este mai rece, doar ca el este din Constanta, eu din Ploiesti, el e cu treaba acolo, eu aici. Vorbim zilnic la telefon si ne vedem de cate ori putem. Conexiunea e la fel de puternica intre noi”

Cine erau, de fapt, liderii echipelor?

Un subiect controversat din cadrul emisiunii de la Kanal D a fost întocmai reprezentat de către șefii triburilor care s-au schimbat de câteva ori pe parcursul show-ului, mai cu seamă după ce existau nominalizări în fiecare tabără.

Telespectatorii au făcut des presupuneri cu privire la cel care coordona echipa sau reușea să dea un tonus bun pentru ceilalți colegi. De multe ori, la numărătoare a ieșit Starlin care era unul din cei mai vocali concurenți și care a ajuns rapid la inimile celor de acasă. 

Jador: Tu ai vrut să fii șeful echipei, dar nu ți-a reușit.
Sorin: Dar tu ai fost?
Jador: Eu nu. Am fost șeful meu.
Sorin: Eu nu am vrut să fiu.
Starlin: Nu cred că la Războinici și la Faimoși erau lideri

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI