23 apr. 2021 | 15:51

Concurenții Survivor România 2021, cazați într-un resort de lux cu piscină. Jador a făcut publice imaginile VIDEO

Monden
Concurenții Survivor România 2021, cazați într-un resort de lux cu piscină. Jador a făcut publice imaginile VIDEO

Jador a postat într-un vlog imaginile de când el și colegii lui au ajuns în Republica Domicană. Pentru că abia după ce a fost eliminat a avut acces la telefon, artistul a publicat acum vlogul în care arată tot ce s-a întâmplat când au ajuns la Survivor.

Concurenții Survivor România 2021, cazați într-un resort de lux cu piscină

Jador a documentat drumul din avion până în Republica Dominicană. El și-a filmat colegii și i-a întrebat dacă se simt pregătiți pentru competiție. Mai mult, artistul a și râs de aeroportul lor, spunând că are „stuf”. Pe filmare s-a văzut și hotelul de cinci stele cu piscină și extrem de luxos la care au stat concurenții, înainte și după competiție. 

„Ăștia au aeroport cu stuf. Aeroport cu stuf, uitați-vă și voi. Noi suntem norocoși în România. Și Bacăul e mai tare (..) Tăticule, ia uite unde sunt. Acum, că după aia o să stăm în coteț. Ia uite Culiță. Ce părere ai de unde stăm? fil”, a spus Jador, în timp ce își anunța, pe rând, coelgii că urmează să stea „în coteț”.

Artistul le-a arătat fanilor hotelul de cinci stele la care concurenții erau cazați în afara competiției, iar condițiile, cum se vede din fotografii, erau mai mult decât decente.

El și-a continuat filmarea în momentul în care a părăsit competiția Survivor, iar aspectul lui se vede că a avut de suferit enorm. Acum, cu accidentare la menisc, un dinte rupt și o încercare de tunsoare, Jador se întoarce acasă din Republica Dominicană.

Jador, eliminat de la Survivor

Jador a părăsit competiția Survivor și a părut fericit că merge acasă. El s-a bucurat că, în sfârșit, poate să mănânce ce își dorește și primul lucru pe care l-a făcut când și-a primit telefonul înapoi a fost să se filmeze pentru vlog.

El a vorbit cu fanii lui înregistrându-se la hotel și spunându-le că înfățișarea lui lasă mult de dorit după chinul petrecut la Survivor.

Artistul a mărturisit că are un dinte spart și că a încercat să se tundă singur. Apoi, a continuat el, le-a spus oamenilor că își va suna mama, apoi urmează să plece acasă.

Jador a supărat una dintre membrele echipei de producție, care l-a rugat să își facă un cont de Skype. Manelistul a refuzat categoric așa ceva și le-a transmis fanilor că vor ține legătura pe Instagram.

 

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro