Concurenta de la Asia Express care se iubește cu un bărbat mai tânăr decât ea cu 22 de ani. A recunoscut relația

Lia Bugnar, celelebra actriță și regizoare de pe scena teatrului românesc și, totodată concurentă a emisiunii „Asia Express” are o relație cu un bărbat cu mult mai tânăr decât ea.

Se pare că artista în vârstă de 50 de ani se iubește cu un barbat care este mult mai tânăr decât ea, acesta având doar 28 de ani. Între cei doi este o diferență de 22 de ani.

Lia Bugnar în Taiwan alături de Maria Buză. Foto: click.ro
Lia Bugnar în Taiwan alături de Maria Buză. Foto: click.ro

Lia Bugnar, dragostea nu are vârstă

Lia Bugnar face echipă pe micile ecrane cu Maria Buză, în show-ul difuzat pe Antena 1, ale căror filmări se realizează în Taiwan. Iubitul său, Anghel Damian poate fi urmărit pe ProTV, căci el este actor şi scenarist în serialul„Vlad“. Acesta a recunoscut pentru click.ro că are o relație cu Lia Bugnar, cea care concurează la reality-show-ul „Asia Express” (Antena 1).

Îndrăgitul actor Anghel Damian (28 de ani) din serialul „Vlad” (PRO TV), unde îl joacă pe Adrian Anuţei, a lăsat în urmă cu ceva timp să se înţeleagă că are o iubită actriţă, însă nu se știa cu nimeni.

Anghel Damian are o relație cu Lia Bugnar. Foto: static.unica.ro
Anghel Damian are o relație cu Lia Bugnar. Foto: static.unica.ro

„Momentan, am 14 spectacole şi scriu de zor scenariul pentru «Vlad». După ce petrec zece ore sau mai multe la laptop, prima oară îi arăt ce am scris Liei, iubita mea, apoi regizorului Jesús del Cerro, producătorul serialului «Vlad». În perioada asta sunt singur şi nu e atât de uşor, dar alţii supravieţuiesc în condiţii mai grele. Când iubeşti, viaţa te inspiră să scrii mai bine. Universul din «Vlad» este şi un univers din viaţa mea. Este foarte greu să scrii despre iubire, adevăr, relaţii, răzbunare dacă nu ai trecut şi tu prin ele, să prinzi exact esenţa. Mă bucur că povestea va fi 100% originală şi putem spune că avem povestea noastră. Vom avea multe surprize anul viitor în al treilea sezon“.

Lia Bugnar este una din cele mai cunoscute și apreciate prezențe din sfera cultural-artistică din România. ea este actriță, scenograf, dar și regizor,

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI