Concurenta care stătea topless la plajă, la Survivor România. Ce făceau bărbații când o vedeau

Concurenta care stătea topless la plajă, la Survivor România. Ce făceau bărbații când o vedeau
Concurenta care stătea topless la plajă, la Survivor România. Ce făceau bărbații când o vedeau

Ies la iveală detalii picante de la Survivor. În afara probelor la care concurenții se luptau pentru imunitate și pentru mâncare, se întâmplau lucruri cel puțin interesante.

Concurenta care stătea topless la plajă, la Survivor România

Se pare că una din concurente făcea adesea topless în Republica Dominicană, iar băieții de la Războinici și Faimoși nu se puteau abține să nu privească spectacolul oferit de tânără.

În plus, câteva fete de la Survivor au povestit ce s-a întâmplat în spatele camerelor, cine și ce priviri își arunca, dar și cine a dormit împreună.

Invitate la Teo Show, Simona Hapciuc, Maria Chițu și Sindy au vorbit deschis despre câteva detalii picante din Republica Dominicană.

Aţi dormit în braţele unui bărbat la Survivor?

Maria Chițu : “Da, am dormit în braţele unui bărbat la Survivor. Este vorba despre Albert”.

Aţi vrea să aveţi o relaţie cu unul dintre foştii colegi de la Survivor?

Simona Hapciuc: “Da, aş vrea! Dar nu vreau să dau nume. O relaţie fără obligaţie”.

Aţi surprins pe vreun concurrent uitându-se la voi într-un anumit mod?

La această întrebare, toate fetele au răspuns „da”.

“Sindy: “Mai mulţi se uitau admirativ: Starlin, Zanni şi Marius”

Simona: “Eu făceam topless acolo, eram un fel de atlas pentru băieţii. Făceau tot felul de comparaţii, pur şi simplu se uitau”. 

Maria Chitu: “Toţi se uitau la tot”, au dezvăluit fetele.

De altfel, au existat mai multe zvonuri privind apropieri suspecte între concurenții Survivor România. Elena Marin și Ștefan Ciuculescu au părut că se înțeleg de minune și chiar mulți au spus că între cei doi s-ar fi născut o relație amoroasă.

Apropieri între concurenții Survivor

Gesturilor lor le-au dat de gândit și celorlalți concurenți, mai ales când Faimoasa s-a așezat lângă Ștefan și s-a ghemuit la pieptul lui, în timp ce bărbatul o mângâia.

În plus, cei doi s-au retras de mai multe ori în pădure pentru a purta discuții, iar într-una dintre ocazii au fost surprinși de Zanni.

„Simt că nu am intimitate absolut deloc. Nu este prima oară când sunt urmărită, nu este prima oară când se vine după mine dacă mers și vorbesc cu cineva, dacă merg la toaletă, dacă merg să mă spăl.

Nu este normal. Este intimitatea noastră. și așa nu avem intimitate aici și ar trebui să ne respectăm fiecare’, a spus Elena Marin, la Survivor.

Și Zanni s-a apropiat de Adelina Damian, petrecând mult timp împreună. De altfel, Ștefan Ciuculescu și Elena Marin au observat și ei asta.

Zanni e lipit de Adelina, e clar ca s-au apropiat foarte mult!”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI