Complexul World Trade Center din București. 6 detalii interesante despre clădirea ridicată la doar 5 ani de la căderea comunismului

Complexul World Trade Center din București. 6 detalii interesante despre clădirea ridicată la doar 5 ani de la căderea comunismului
Complexul World Trade Center din București se află la Romexpo

World Trade Center București S.A. este localizată în nordul Bucureștiului, în sectorul 1, zona Piața Montreal. Clădirea a fost finalizată în anul 1994 și are 4 niveluri. Această companie deține în interiorul său o clădire de birouri, un hotel și un centru comercial.

Cunoscută și ca WTC SA, compania a fost înființată în anul 1991 și la momentul respectiv reprezenta cel mai mare proiect real desfășurat prin parteneriatul public-privat. Complexul imobiliar se întinde pe o suprafață de 40.000 metri pătrați și deține active de peste 110 milioane lei.

1. Hotel  Pullman de 4 stele

Hotelul din interiorul clădirii se numește Pullman, hotel de 4 stele și include 204 camere și apartamente de business aflate sub același brand. Chiar și pentru cei mai pretențioși, serviciile de cattering garantează îndeplinirea celor mai rafinate dorințe. Totodată, pentru deținătorii de autoturisme, s-a creat o parcare disponibilă cu aproximativ 385 locuri. Accesibilitatea este una foarte bună, clădirea având legături cu zona centrală și Piața Victoriei. Sunt asigurate toate condițiile pentru o ședere pe placul tuturor.

2. Suprafața închiriabilă totală de aproximativ 11.000mp pe 4 nivele

Spațiul de birouri are pe fiecare etaj 1.200mp deschidere și este poziționat la parter și la 3 etaje superioare.

Dacă ești interesat de un loc unde să îți faci prezentarea pentru o conferință sau urmează să găzduiești un eveniment de business, WTC SA vine cu mai multe oferte. Acesta deține un centru de conferințe cu 15 săli, de toate dimensiunile, în funcție de cerințe. Sălile sunt perfect amenajate pentru întâlnirile de afaceri, atât pentru cele de o mai mare anvergură, cât și pentru cele medii sau mai restrânse.

Este garantată liniștea și discreția pe tot parcursul întâlnirii. Oaspeților se oferă suport tehnic, adică proiector și ecran pentru vizionarea prezentărilor, imaginilor și videoclipurilor la cea mai bună calitate, wi-fi gratis și flipchart, precum și cea mai bună securitate.

În București este considerat unul dintre cele mai mari centre de conferință și oferă posibilitatea găzduirii a până la 300 de invitați. Spațiile se pot închiria pentru orice perioadă direct de pe site-ul wtcb.ro, unde sunt și prezentate după suprafață, capacitate și preț.

3. Galerie de spații comerciale premium

Galeria comercială include galerii de artă, modă, magazine elegante și boutique-uri de antichități. Toate acestea se întind pe o suprafață de aproximativ 3.500metri pătrați.

4. Vedere spre Parcul Herăstrău

Clădirea este situată într-o locație excelentă, cu priveliște către Parcul Herăstrău și la doar câteva minute de aeroportul internațional Otopeni și, de asemenea, de centrul Bucureștiului.

5. Cele mai variate servicii

Oaspeților le este pus la dispoziție, pentru relaxare un salon de înfrumusețare, servicii bancare, îngrijire medicală, farmacie, oficiu poștal, curățătorie, service auto, magazin alimentar, restaurante, cafenele și altele.

6. Clienți fideli

Printre clienții fideli, care organizează în mod regulat evenimente, putem menționa: URSUS, Microsoft, Herbalife, Siemens, Groupe RENAULT, WTIB, Michelin și Anritsu.

În program mai este inclusă și o oferă Low Season. Aceasta cuprinde: sala de conferință, băuturi (apă, cafea, ceai, suc), prânzul și diverse gustări (fructe, patiserie). Echipa responsabilă este formată din Andrei Graur, care se ocupă direct de nevoile clienților și Florina Alecu, coordonatorul de vânzări. Se oferă condiții optime necesare pentru organizarea unor evenimente memorabile.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI