Compatibilități zodia Gemeni. Cu cine se potrivesc de minune nativii, pe cine trebuie să evite

de: Andrei Simion
27 04. 2024

Află ce compatibilități are zodiei Gemeni. Unele semne zodiacale se potrivesc mai bine decât altele pentru gemeni. Gemenii sunt complecși, dar dacă le oferi o șansă, vei descoperi că sunt un partener sau un prieten energic și plin de viață. Dar asta nu înseamnă că Gemenii sunt parteneri grozavi pentru toată lumea. Iată așadar ce compatibilități are zodia Gemeni.

Compatibilități zodia Gemeni

Gemenii sunt născuți între 21 mai și 20 iunie și sunt conduși de planeta Mercur, numită după mesagerul roman al zeilor. La fel ca și omonimul lor, Gemenii se află în căutarea de noi idei, experiențe și abilități. Sunt adaptabili, curioși și dornici să păstreze o listă mare de prieteni și cunoștințe pentru a împărtăși tot ce învață.

În relații, Gemenii sunt blânzi și deschiși la minte. Având în vedere că elementul Aer stăpânește Gemenii, nu ar trebui să fie surprinzător că acest semn zodiacal tinde să fie jucăuș și aventuros în dragoste. Gemenii sunt, de asemenea, un partener pasionat, creativ, care este deschis să încerce lucruri noi. Un partener al Gemenilor va găsi un comunicator expert, un prieten loial și un partener aventuros în acest semn zodiacal.

Zodia Gemeni

Când Gemenii nu se află într-un loc bun, ei tind să fie anxioși și slăbiți, incapabili să se concentreze pe sarcini importante și să mențină productivitatea. De asemenea, au tendința de a comunica excesiv, așa că un Gemeni stresat sau supărat poate uneori să-și copleșească prietenii și partenerii cu ceea ce simt și gândesc. Un Gemeni anxios poate, de asemenea, să alăpteze o teamă de abandon, care îi poate face să fie lipiți sau nevoiași din punct de vedere social.

Gemenilor le place să-și păstreze opțiunile deschise în viață, astfel încât să aibă cât mai mulți prieteni, resurse financiare și angajamente sociale îi poate face să simtă că lumea este stridia lor. Repetarea și rutina trebuie evitate cu orice preț pentru acest semn zodiacal. Deci, dacă ești o persoană căreia îi place să facă aceleași lucruri în același mod, Gemenii nu vor fi o potrivire bună pentru tine!

Compatibilitatea Gemenilor

Iată ce compatibilități are zodia Gemeni și care sunt semnele zodiacale care se potrivesc cel mai bine cu nativii acestei zodii, precum și care sunt zodiile mai puțin compatibile cu aceștia:

Gemeni Și Berbec

Relația romantică dintre Berbec și Gemeni este ca o poveste de aventură bine scrisă. Împărtășesc dragostea pentru activitățile în aer liber, creativitatea sexuală și puterea. Natura masculină a ambelor semne cu siguranță nu va arăta o lipsă de inițiativă.

Gemeni Și Taur

Taurul și Gemenii nu sunt cu adevărat cuplul ideal într-un sens tipic, dar atunci când individualitățile lor coincid într-o relație de acceptare, ei pot deveni exact ceea ce au nevoie amândoi.

Gemeni Și Gemeni

Gemeni vs. Gemeni sună ca o bătălie între minți, o dezbatere sănătoasă sau o ciocnire de idei. Când se află într-o relație, nu se vor despărți în niciun fel atâta timp cât există ceva nou de descoperit.

Gemeni Și Rac

Gemenii și Racul au opinii diferite asupra vieții lor emoționale și sexuale. Totuși, dacă Gemenii ascultă și Racul îi oferă partenerului suficient aer, aceasta este o legătură minunată, copilărească, plină de emoție și viață.

Gemeni Și Leu

Când te gândești la Gemeni și Leu, îți poți imagina instantaneu doi copii jucându-se. Una dintre ele este plină de idei și mereu în mișcare. Celălalt este un lider, sigur și puternic, gata să mute munții pentru ca jocul lor să continue.

Gemeni Și Fecioară

Nu este ușor să-ți imaginezi Gemeni și Fecioare îndrăgostiți, dar atunci când se vor găsi unul pe celălalt, aceasta va fi o experiență interesantă pentru amândoi. Dorește-le dragoste, pentru că ar putea aduce atât de multă cunoaștere cerească întregii noastre civilizații.

Zodia Gemeni – compatibilități

Gemeni Și Balanță

Gemenii și Balanța formează un cuplu ciudat, amândoi intelectuali, plutind deasupra solului, dar diferiți în atât de multe privințe. Ei trebuie să își accepte natura pe deplin și să fie deschiși unul la diferențele celuilalt dacă vor să fie fericiți împreună.

Gemeni Și Scorpion

Când Gemenii și Scorpionul se implică, s-ar putea să vă întrebați cum s-au îndrăgostit vreodată. Cu toate acestea, există o lecție pentru amândoi de învățat și o schimbare în abordarea lor față de viață care trebuie implementată, astfel încât amândoi să poată fi mai fericiți.

Gemeni Și Săgetător

Dacă vezi doi oameni care râd cu inimile lor în stradă, comunicând în mișcări rapide și schimbându-și locațiile, pozițiile și ținutele cu o frecvență incredibilă, probabil că te uiți la minunata dragoste a Gemenilor și a Săgetătorului.

Gemeni Și Capricorn

Relația dintre Gemeni și Capricorn este de obicei o încercare de a insufla Aer în Pământ, pentru a împământa semnul de Aer al Gemenilor și a înmuia Pământul Capricornului. Când nu se enervează unul pe celălalt, se pot folosi de orice împreună.

Gemeni Și Vărsător

Gemenii și Vărsătorul împărtășesc aceeași pasiune pentru înțelegerea intelectuală. Vor avea o relație cu multă emoție și schimbare, atâta timp cât se îngrijesc de nevoile emoționale ale celuilalt.

Gemeni Și Pești

Gemenii și Peștii nu formează tocmai un cuplu de vis, decât într-o situație în care chiar o fac. Când sunt făcuți unul pentru celălalt, vor ști instantaneu, dar în toate celelalte situații orice intimitate între ei ar putea părea un scop imposibil.