Coincidență bizară. Fiica lui Vladimir Putin se iubește cu un bărbat numit Zelenski

Coincidență bizară. Fiica lui Vladimir Putin se iubește cu un bărbat numit Zelenski
Cine este Katerina Tihonova, fiica cea mică a liderului rus

Încă din primul an de conducere a Federației Ruse, presa occidentală a încercat să afle informații despre viața privată a lui Putin. Dar, Vladimir Putin a fost întotdeauna precaut atunci când a fost vorba de întrebări legate de familia sa. Puține lucruri au fost confirmate oficial despre viața de familie a președintelui Putin. Cu toate astea, documentele, rapoartele mass-media și declarațiile publice ocazionale sunt suficiente pentru a oferi un portret. S-a vorbit, ulterior, mult despre cele două fiice, Maria Voronțova și Katerina Tihonova.

Cine este Katerina Tihonova, fiica cea mică a liderului rus

Din căsătoria cu Liudmila, se știe astăzi că Vladimir Putin are două fete. Cea mare, Maria Voronțova, nascută în 1985, și pe Katerina Tihonova. În comparație cu sora ei, Katerina Tihonova a fost mult mai mult în atenția publicului. Asta și datorită talentelor sale de dansatoare de rock n’ roll. Ea și partenerul ei au ocupat locul cinci la un eveniment internațional în 2013, la dansuri sportive.

În același an, Katerina Tihonova s-a căsătorit cu Kirill Șamalov, fiul unui prieten de lungă durată al președintelui Putin. Nunta lor a avut loc într-o stațiune de schi exclusivistă de lângă Sankt Petersburg. Lucrătorii de acolo au declarat că cuplul a sosit pe o sanie trasă de trei cai albi.

Fostul soț, Kiril Șamalov a fost sancționat de SUA în 2018 pentru rolul său în sectorul energetic al Rusiei. Trezoreria SUA a declarat că „norocul său s-a îmbunătățit drastic în urma căsătoriei”. În 2017 cei doi s-au despărțit, dar se zvonea că deja Katerina Tihonova avea deja o altă relație.

După despărțirea de Șamalov, Katerina Tihonova a avut o perioadă scurtă în care a dispărut din atenția presei. Ulterior s-a aflat că noul partener al fiicei lui Putin este directorul Baletului de Stat Bavarez din Munchen, potrivit unei investigații publicate de presa germană.

Katerina se întâlnește cu „Zelenski”. O relație care durează de 5 ani

Pe iubitul fiicei președintelui rus Vladimir Putin, Katerina Tihonova, îl cheamă Zelenski, care este și numele „celui mai mare dușman” al lui Putin, președintele Ucrainei. Această informație a fost dată de presa germană. Decizia lui Putin de a ataca Ucraina i-a afectat și pe cei din jurul său. De asemenea, a afectat-o și pe fiica lui Putin, din cauza căreia Katerina Tihonova nu poate merge de la Moscova la Munchen pentru a se întâlni cu iubitul ei, când a fost însoțită de gărzile de securitate ale serviciilor secrete rusești.

Potrivit știrii DailyMail, partenerul Katerinei Tihonova, cu care are și o fiică, se numește Igor Zelenski. Fost dansator profesionist de balet și regizor, actualmente este directorul Baletului de Stat Bavarez din Munchen. Acest lucru a fost dezvăluit în urma unei cercetări a unui post independent iStories din Rusia și Der Spiegel din Germania.

Fiica lui Putin obișnuia să meargă la Munchen pe fondul securității guvernamentale, spune Der Spiegel. Katerina Tihonova a început o relația cu dansatorul de balet în același an în care a divorțat, deși se specula că erau deja împreună.

Fosta soție a balerinului Zelenski a fost coregrafa Yana Serebriakova, cu care are două fiice și un fiu. Putin și-a exprimat nemulțumirea față de rușii care trăiesc în Occident, în timp ce fiica sa mergea deseori la Munchen, sub protecția guvernului, pentru a-și petrece timpul cu iubitul ei.

Katerina Tihonova a călătorit de la Moscova la Munchen de 50 de ori în doi ani. Până la începutul acestui an și până la războiul din Ucraina, se părea că cei doi locuiau împreună. În raport se spune că timp de doi ani, din 2017 până în 2019, Katerina a călătorit între Moscova și Munchen de zeci de ori. Rapoartele arată că, în doi ani, Katerina a mers la Munchen de peste 50 de ori pentru a se întâlni cu Zelenski.