Codin Maticiuc a primit un mesaj care, pur și simplu, l-a uluit! Ce a putut să îi scrie o femeie

de: Ana Chivu
25 09. 2020

Codin Maticiuc nu a putut rămâne indiferent la mesajul primit din partea unei doamne. Ce i-a scris aceasta cunoscutului actor și de ce l-a impresionat atât de tare? Schimbul de mesaje dintre ei a fost făcut public de Codin pentru a fi o lecție veritabilă pentru alții.

Codin Maticiuc, impresionat de mesajul unei doamne

Codin Maticiuc se implică de multă vreme în cauze nobile și încearcă să-i strunească și pe alții să pună mână de la mână pentru a reda speranțele oamenilor care au nevoie. Actorul este la momentul actual implicat în lucrările de renovare de la Spitalul Fundeni și cere ajutorul oamenilor cu posibilități și cu sufletul mare să contribuie financiar pentru a răzbate în această luptă. Pentru asta, a primit deja ajutorul unora dintre români, dar unul din sutele de mesaje către el a ieșit în relief. O doamnă l-a făcut să creadă în existența oamenilor buni și să se emoționeze.

Vedeta a spus că lucrările au fost deja demarate, iar banii donați nu acoperă costul total pentru finalizarea proiectului. Ulterior, a explicat cum oamenii dornici să ajute pot să intervină. „Mai am nevoie de ajutor!”, scria Codin pe Facebook, mulțumindu-le celor care îi stau alături în această inițiativă. ”Am această bucurie perioada asta: am demarat lucrurile de renovare a etajului 7 de la Fundeni. Mulțumesc mult tuturor celor care au pus deja umărul. Detalii mai multe sunt pe storyurile de pe Facebook și Instagram”, spunea Maticiuc

„Mulți ați reacționat și vă mulțumesc”

Impresionat până peste cap de mesajul unei doamne, a postat cele scrise de aceasta pentru a le arăta tuturor celor care îl urmăresc un exemplu de bunătate pură, un exemplu al unui om care e dispus să ajute cu toate că se află într-o situație sensibilă și posibilitățile sunt și ele mărunte.

Conversația dintre Codin Maticiuc și una din urmăritoare

”M-a impresionat foarte mult această doamnă care a reacționat la postarea mea de ieri și a decis să se alăture renovării de la Fundeni. Mulți ați reacționat și vă mulțumesc. Din păcate, site-ul nu v-a făcut față și a cam picat. Astăzi însă funcționează, puteți intra pe link-ul din postarea de ieri sau pe cel pe care-l voi lăsa la comentarii. Mulțumesc mult pentru tot. Orice share contează. Orice comentariu. Orice like”
Codin Maticiuc