Clotilde Armand, gest care o va deranja pe Dana Budeanu. Decizia luată de primarul Sectorului 1: „Convinşi că totul li se cuvine”

de: Ioana Bucur
19 07. 2023

Războiul continuă între cele două femei celebre. Clotilde Armand a luat măsuri, iar decizia sa o vizează direct pe Dana Budeanu. Primarul Sectorului 1, mesaj acid pentru cunoscutul critic de modă.

Clotilde Armand a câștigat războiul cu Dana Budeanu

Povestea barierei buclucașe pare că a ajuns la final, conturându-se un învingător în războiul dintre cele două femeie celebre.

Clotilde Armand, în calitate de primar al Sectorului 1 al Capitalei, a anunțat că s-a realizat desființarea barierei pe care Dana Budeanu și câțiva vecini o instalaseră pe o stradă din centrul Bucureștiului, în apropiere de Piața Romană, limitând astfel accesul oamenilor.

„În această dimineață am redat comunității Sectorului 1 o stradă din centrul Capitalei care fusese închisă cu barieră și fusese luată pe persoană fizică de mai mulți potentați ai zilelor noastre. Este vorba de persoane cu multiple legături cu lumea politică și mondenă care sunt convinși că totul li cuvine și legea nu îi poate atinge.

Au construit pe un teren de pe Intrarea Urali din zona Romană, care aparține domeniului public al Municipiului București, o barieră automată ilegală, pe care au montat un girofar, și și-au făcut propriul mini- cartier în dispreț față de lege și bunul simț” – a scris Clotilde Armand, pe o platformă de social media.

Te-ar putea interesa și: Clipe dificile pentru Liviu Vârciu, după ce fiica sa a avut probleme de sănătate. Motivul pentru care i-a atacat pe Clotilde Armand și Nicușor Dan

„Nimeni nu este mai presus de lege”

Primarul Sectorului 1 a punctat că nicio altă administrație nu a avut curajul sau voința să impună respectarea legii, în acest caz. Armand a adăugat că Poliția Locală a desființat nu doar bariera, dar și gardul și cabina de pază ce fuseseră montate la intrarea pe stradă.

„Nicio administrație a Sectorului 1 nu i-a deranjat cu absolut nimic și nu a avut curajul sau voința să impună respectarea legii. În mandatul meu, Sectorul 1 principiul „Nimeni nu este mai presus de lege” se aplică la virgulă și fără nicio excepție. Nimeni nu mai poate lua domeniul public în proprietate pe persoană fizică, indiferent de numele sau calitatea sa!

Poliția Locală Sector 1 a pus capăt acestei ilegalități: a desființat bariera, gardul și cabina de pază, iar de astăzi această stradă aparține din nou comunității locale” – a încheiat primarul.

Te-ar putea interesa și: Scandal între Dana Budeanu şi Denise Rifai. Ce au de împărţit cele două: „Jos labele!”