Cleopatra Stratan și Edward Sanda, nuntă atipică. Ce tradiție majoră au ales să încalce, de fapt

de: Bișinicu Andreea
17 07. 2021

mînSunt tineri, frumoși, celebri și se iubesc precum doi adolescenți. Deși încă au vârste fragede, Cleopatra Stratan și Edward Sansa sunt convinși că își vor petrece restul vieții împreună și abia așteaptă să se căsătorească. Ce tradiție majoră au ales să încalce, de fapt, la nuntă.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, nuntă atipică

Dragostea plutește în aer și se spune că prima iubire nu se uită niciodată. Edward Sanda și Cleopatra Stratan sunt doi tineri artiști frumoși care sunt convinși că și-au găsit sufletul-pereche unul în persoana celuilalt, și numără zilele până când vor deveni soț și soție.

Deși fanii Cleopatrei au sfătuit-o să se gândească foarte bine la pasul pe care-l va face, deoarece nu are nici 20 de ani, fiica lui Pavel Stratan este foarte entuziasmată de ideea de a îmbrăca rochia de mireasă și de a se căsători cu alesul inimii sale, Edward Sanda.

Pregătirile sunt în toi, iar cei doi cântăreți numără zilele până când se vor cununa civil în luna august. Invitat la Antena Stars, Edward Sanda a dezvăluit detalii inedite din culisele celui mai important eveniment din viața lui.

Artistul a explicat ce mare tradiție vor încălca el și frumoasa lui logodnică. Cei doi nu vor avea nași, iar toată atenția va fi concentrată doar asupra celor doi miri.

„Avem emoții, eu nu pot să-mi imaginez cum e ziua aia, că n-am mai trăit. Nu avem nași, avem prieteni foarte buni care ne susțin și sunt alături de noi.

Am zis că dragostea și căsătorie e despre noi. Nu vrem noi să respectăm ceea ce au făcut alții în trecut, dacă așa face toată lumea, noi nu trebuie să facem. Așa simțim noi, că nu avem nevoie.

Ce părere are Pavel Stratan despre viitorul său ginere

Cleopatra Stratan a fost cerută în căsătorie în ziua în care a împlinit 18 ani de către iubitul ei. Edward Sanda s-a așezat într-un genunchi și i-a adresat alesei sale cea mai emoționantă întrebare, la care a primit un răspuns afirmativ imediat.

Tatăl Cleopatrei, celebrul cântăreț Pavel Stratan este foarte încântat de viitorul său ginere, pe care-l consideră un băiat educat, manierat și cu mult bun simț. Cei doi amorezi s-au mutat împreună și numără zilele până când vor merge la starea civilă.

Pe 11 iulie Edward Sanda a împlinit 24 de ani, iar iubita lui i-a făcut o declarație de dragoste incredibilă pe contul ei de Instagram:

„Dragostea mea, astăzi împlinești 24 de veri?! Sunt atât de recunoscătoare că te am și că fac parte din viața ta ca iubită, soție, prietenă și parteneră for life!?

Îți doresc tot binele, succesul și norocul din Univers, iar iubirea, dragostea și afecțiunea îți garantez că o vei avea mereu de la mine!❤️? TE IUBESC INFINIT!!!❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️?????”, a fost mesajul Cleopatrei Stratan pentru Edward Sanda, de ziua lui.