Cleopatra Stratan, aproape măritată. De ce nu vrea să plece de lângă Pavel Stratan, tatăl său (exclusiv)

Cleopatra Stratan, aproape măritată. De ce nu vrea să plece de lângă Pavel Stratan, tatăl său (exclusiv)
Cleopatra Stratan, aproape maritata

Clepatra Stratan se pregătește de măritiș cu iubitul ei, Edward Sanda. Artista a vorbit despre despărțirea de părinți, dar și despre viitorul ei soț.

Cleopatra Stratan, aproape măritată

Cleopatra Stratan păstrează și acum rochița din videoclipul piesei, ”Ghiță”, de la debutul muzical.

”Am păstrat rochița și chiar m-am gândit că, dacă voi avea o fetiță, cu siguranță o va purta și ea. Partea bună este că mai am încă alte patru rochițe, de când eram mică, pe care le-am păstrat! Rochia din piesa Ghiță am ales-o eu, înainte de videclip, dintr-un magazin, iar pornind de la ea au creat întreaga imagine”, a spus Cleo, pentru impact.ro.

Cleopatra Stratan a spus că mai păstrează și acum păpușile cu chipul ei, care s-au vândut în urmă cu 15 ani.

”Mai am două păpuși acasă, iar restul s-au vândut rapid, în urmă cu mult timp. Acum nu se mai găsesc la vânzare. Sincer, nu știu câte păpuși s-au dat, în total”.

Deși nunta îi bate la ușă, ea s-a înțeles cu Edward Sanda să păstreze totul secret, de la ținute la  verighete, însă  petrecerea se anunță una de pomină. Întrebată dacă va renunța la ochelari, Cleopatra a spus:

”M-am decis că vreau să-mi păstrez ochelarii pentru că deja au devenit un accesoriu pe care nu vreau să-l exclud”.

În pandemie, Cleopatra a și făcut reclamă la o firmă de profil, dar și la alte produse:

”În pandemie, ne-am soluționat într-un fel activitatea prin online și colaborări cu brand-uri de peste tot. Am promovat mai multe produse, de la make-up și haine până la produse alimentare”, a mai spus artista.

Cleopatra Stratan se gândește cu emoție că după nuntă va fi nevoită să plece din casa părintească.

”Legat de plecarea de acasă, o fac doar fizic, cumva. Părinții mei reprezintă ”acasă” pentru mine, indiferent unde aș fi, la București, la Chișinău sau în deșert. Așa este și Edi pentru mine. Ei își doresc pentru noi să fim fericiți!”.

Unde ar vrea să petreacă luna de miere

Cât despre viitorul ei soț, aceasta are numai cuvinte de laudă.

”Edi este omul perfect pentru mine și caracterul meu, noi fiind compatibili în absolut orice! Nu suntem geloși, suntem artiști amândoi și știm că este vorba de munca noastră atunci când colaborăm cu alți artiști, fete sau băieți. El i-a compus fratelui meu o piesă. Cezar si Edi se înțeleg de minune și nu doar pe plan muzical, ci și personal. Se joacă împreună, se sfătuiesc și sunt extrem de compatibili”, a mai adăugat artista.

Edward Sanda ar vrea o lună de miere într-un loc exotic:

”Nunta o să se întâmple vara aceasta, nu dăm data exactă, vrem să fie surpriză pentru toată lumea. Iar luna de miere s-ar putea în Maldive, acolo ne dorim. Încă nu ne-am hotărât, cred că ne decidem după nuntă. Oricum vrem să fie undeva la căldură, liniște, relaxare”, a spus acesta, potrivit sursei citate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI