Clauza pe care i-a pus-o Pro TV lui Mihai Trăistariu la Masked Singer. Artistul trebuia să plătească o sumă astronomică EXCLUSIV

Clauza pe care i-a pus-o Pro TV lui Mihai Trăistariu la Masked Singer. Artistul trebuia să plătească o sumă astronomică EXCLUSIV
Clauza pe care i-a pus-o Pro TV lui Mihai Trăistariu la Masked Singer.

Solistul Mihai Trăistariu susține că nu i-a fost deloc ușor să ducă până la capăt rolul ”Stelei”, din emisiunea ”Masked Singer Romania”, de la PRO TV. ”Poate că, dacă nu era clauza aceea, de despăgubire, de 100.000 de euro, aș fi abandonat. M-a ajutat însă și publicul și, în cele din urmă, am răzbit!”, ne-a declarat el, în exclusivitate pentru Playtech.ro.

”Gâtul meu trebuia să suporte o greutate mare, de circa 60 de kilograme”

Mihai Trăistariu (41 de ani) a surprins zilele trecute o țară întreagă cu prestația sa din cadrul emisiunii ”Masked Singer Romania”, difuzată de PRO TV. Solistul a dat viață unui personaj aparte, Steaua. Nimeni nu a reușit să-l recunoască. Trăistariu nu s-a ferit să cânte pe scenă Playtech.ro, că nu i-a fost deloc simplu să ducă până la capăt contractul cu producătorii emisiunii:

”Cei de acasă, din fața televizoarelor, nu și-au dat seama că rolul meu nu a fost deloc ușor. Nici la propriu, nici la figurat. La propriu, fiindcă steaua aceea avea o structură de oțel care, doar ea singură, cântărea vreo 20 de kilograme. În plus, se mai adăugau alte kilograme cu întreaga imagine a stelei, așa cum ați putut admira în emisiune. Per total, gâtul meu trebuia să suporte o greutate mare, de circa 60 de kilograme”, ne povestește Mihai Trăistariu.

”Am fost foarte aproape să abandonez. M-a împiedicat clauza de 100.000 de euro!”

El mai menționează că, după zece minute de purtat întregul echipament de concurs, gâtul său nu mai putea face față greutății.

”Am fost de mai multe ori foarte aproape să abandonez și să le spun oamenilor de acolo că mă retrag. Însă o anume clauză din contract m-a făcut de fiecare dată să mă gândesc mai bine. Este vorba despre o clauză prin care organizatorii îți pot cere despăgubiri. O clauză care nu e deloc mică.

Iar a mea era de 100.000 de euro, dacă îmi amintesc bine. O sumă care te pune pe gânduri. Într-un fel, îi înțeleg și pe producători. Dacă te înhami la o treabă ca asta, trebuie să încerci să o duci cu bine până la capăt. Indiferent de greutățile prin care treci”, ne mai mărturisește Mihai Trăistariu.

”Au fost zile în care am repetat și 20 de ore din 24”

Mihai Trăistariu a muncit enorm pentru a da viață rolului. Cu toate acestea, personajul său a fost eliminat din concurs, în urma votului detectivilor și al publicului.

”Au fost zile în care am repetat și 20 de ore din 24. Dar comentariile de pe Internet, în care fanii credeau în alții și foloseau cu totul alte nume ale unor vedete, ce s-ar fi aflat în spatele măștii pe care o însuflețeam, mi-a dat și mie puterea de a continua. Îmi spuneam că, dacă oamenii nu mă recunosc, înseamna că fac bine ceea ce făceam. Și până la urmă am răzbit!”, adaugă el.

Cum a vrut să păcălească juriul și publicul: ”Am cântat falsetto, cu o voce complet efeminată și mi-a ieșit!”

Pe de altă parte, una dintre marile provocări ale emisiunii a fost aceea de a cânta, fără ca publicul să-i recunoască timbrul vocal, dar și să danseze asemenea unei dive.

”Am vizionat ore bune înregistrări cu Madonna, ca să învăț cum să dansez asemenea unei dive, să învăț să am mișcarea scenică feminină cea mai potrivită. Și, recunosc, m-am mai inspirat și din înregistrările cu Kyle Minogue. Seara, târziu, acasă, mă uitam și eu la repetiții și râdeam de mine însumi. Iar cu cântatul e altă poveste! Am cântat falsetto, cu o voce complet efeminată și mi-a ieșit! Asta a fost! Nu a fost ușor, dar, acum, după ce totul s-a terminat nu regret niciun moment!”, ni s-a mai confesat Mihai Trăistariu. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI