Claudia Pătrășcanu, terorizată de soacra ei. Ce putea să îi facă după ce venea de la concerte

Gabi Badalau si Claudia Patrascanu

Claudia Pătrășcanu a făcut dezvăluiri-bombă! Cântăreața a spus că a fost terorizată de soacra ei. Mama lui Gabi Bădălău, noul iubit al Biancăi Drăgușanu, i-ar fi făcut zile fripte. Iată ce putea să îi facă după ce ea se întorcea de la concerte.

Claudia Pătrășcanu, declarații-bombă

Claudia Pătrășcanu a declarat, la emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, că în procesul de divorț pe care îl are cu Gabi Bădălău, cerințele ei sunt extrem de rezonabile. Mai exact, artista susține că ea nu vrea să primească nimic în afară de banii ei, pentru care a muncit în firmele familiei, precum și banii pe care afaceristul i-a luat ca să meargă la cazinou.

”Eu îmi vreau doar banii mei, din munca mea. Am muncit în firmele acestei familii și nu am fost plătită. Există un proces pe rol la Giurgiu. Vreau banii din chiria garsonierei pe care am luat-o prin credit. Gabi mi-i lua și se ducea la cazinou. Vreau banii de la moț, de la botez, de la petrecerile copiilor noștri. Eu am spus să îi punem într-un cont, dar el i-a luat și a cumpărat un excavator”, a spus Claudia Pătrășcanu, în emisiunea ”La Măruță”.

Cum a fost Claudia Pătrășcanu terorizată de soacra ei

De asemenea, Claudia Pătrășcanu a spus că soacra ei a fost departe de a-l îmbuna pe Gabi Bădălău, noul iubit al Biancăi Drăgușanu. Artista a spus că atunci când se întorcea de la concerte, mama afaceristului îi lua banii, astfel încât ea să nu fie cu picioarele pe pământ și să depindă financiar de familia ei.

”Când veneam de la concerte, mama lui îmi lua banii. Să ajung să n-am ajutorul nimănui. Unde sunt banii mei? La soacra mea, pe genți și pe pantofi. Eu m-am căsătorit din dragoste. M-am îndrăgostit de el. Mi-am iubit soțul și s-a ajuns aici”, a mai spus Claudia Pătrășcanu.

Claudia Pătrășcanu, despre ce i-a cerut Gabi Bădălău în instanță

Totodată, Claudia Pătrășcanu a spus că Gabi Bădălău i-a cerut în instanță 50.000 de euro, precum și dormitorul copiilor lor. Cântăreața a mai dezvăluit și ce stabiliseră ea și fostul ei partener de viață, în privința celor doi copii pe care îi au împreună. Ea a precizat că nu vede cum afaceristul are grijă de liniștea micuților, dintre care unul a încercat să caute informații despre tatăl lui pe internet. În plus, el ar fi ratat să vină într-un weekend să îi vadă pe cei mici.

”În 2019 când am cerut divorțul exista un contract de mediere pe care l-am stabilit împreună. A fost vorba despre o pensie alimentară de 3.000 de euro, pană la 21 de ani, pentru ambii copii. A fost vorba să mă lase în casă cu copiii, iar casa să fie trecută pe numele copiilor. Și mai trebuia să îmi dea o mașină. Asta am cerut. După o zi de mediere, contractul a fost prezentat amantei sale. Eu am vrut o relație bună cu el pentru copiii mei, atât. Mi-a cerut 50.000 de euro și dormitorul copiilor. Adică un lemn. Am spus că prefer să i-l plătesc. Mi se pare jignitorA cerut mai multe. Nu înțeleg ce vrea și ce urmărește. Unde e liniștea copiilor?”, a mai spus ea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI