Clanul Duduianu, amenințări cu moartea: „Îi tai limba lui Florin Salam“

Clanul Duduianu, amenințări cu moartea „Îi tai limba lui Florin Salam“

Membrii clanului Duduianu, coordonați până recent de Emi Pian, sunt considerați unii dintre cei mai periculoși interlopi din România, stabilind „regulile străzii“ în Capitală de peste 30 de ani. Principala lor metodă de convingere a fost (mai ales când la „șefie“ se afla Cristofor) și rămâne violența, victimele grupării fiind bătute cu sălbăticie. Pe astfel de fapte și-au construit o reputație de temut în lumea interlopă. Mai nou, pare-se că numele cântărețului de manele, Florin Salam, apare pe lista celor care i-au deranjat pe Duduieni. Mai multe detalii, în continuare.

Florin Salam le datorează bani interlopilor?

În luna iunie, Denom, Seif și Aramis (primii doi unchi ai lui Emi Pian, al treilea văr cu defunctul) au fost puși sub acuzare în urma unor plângeri penale formulate de maneliști celebri, printre care Florin Salam și Nicolae Guță. Aceștia au acuzat că au fost tâlhăriți de clanul Duduianu, reclamând o pagubă de peste 100.000 de euro. Conform unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, Duduienii i-ar fi obligat pe mai mulți interpreți de muzică de petrecere să cânte pe gratis la diferite evenimente.

„În perioada octombrie 2017 – iulie 2020, suspecții, cunoscuți în spațiul social având ca preocupare săvârșirea de fapte cu violență, profitând de autoritatea conferită de apartenența la o anumită familie, prin amenințare cu acte de violență, au determinat sau au încercat să determine persoanele vătămate, interpreți de muzică de petrecere, să le remită sume importante de bani – de până la 100.000 de euro – sau să presteze servicii artistice în mod gratuit la mai multe evenimente“, se menționa în comunicatul respectiv.

Duduienii, amenințări cu moartea: „Îi tai limba și îl omor“

Cele mai proaspete informații care au ieșit la iveală în acest caz controversat spun că Duduienii pretind de la Florin Salam suma de 100.000 de euro, în două tranșe a câte 50.000 de euro, dacă mai vrea să cânte undeva. Dacă manelistul nu le va da banii, interlopii susțin că nici măcar localurile din străinătate nu-i vor mai fi accesibile.

Potrivit unei înregistrări de la o benzinărie, obținută în exclusivitate de gandul.ro, Ioniță Marius-Marius, zis „Grasu“ și „Aramis“– Constantin Nicolae (fiul răposatului Cristofor) ar fi făcut planul de acțiune împotriva manelistului pe care aceștia îl consideră vinovat pentru că Aramis a fost agresat pe 22 iunie la restaurantul „Le Blanc“ și, în consecință, este „bun de plată“.

„La data de 25.06.2020, au fost efectuate activități de supraveghere video și audio, în baza mandatului de supraveghere nr. 59/UP din 23.06.2020, ocazie cu care s-a stabilit faptul că, la ora 12:25, numiții Ioniță Marin-Marius, zis Grasu, și Constantin Nicolae, zis Aramis, s-au întâlnit la stația peco MOL, din București, (…), ocazie cu care cel din urmă i-a transmis lui Ioniță Marin-Marius, zis Grasu, că îl consideră vinovat pe Stoian Florin, zis Florin Salam, de faptul că a fost bătut la restaurantul Le Blanc, iar din acest motiv Stoian Florin trebuie să-i remită acestuia, prin Ioniță Marin-Marius, suma de 100.000 euro, în două tranșe a câte 50.000 euro fiecare, în caz contrar acesta nu va mai cânta nicăieri, îi va tăia limba lui Florin Salam și o să-l omoare“, notează sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI