Ciudățenia din casa Andreei Esca. Mario Fresh i-a dat de gol: ‘Nu înțeleg nimic’

Ciudățenia din casa Andreei Esca. Mario Fresh i-a dat de gol: ‘Nu înțeleg nimic’
Nimeni nu stia acest detaliu

Mario Fresh are o relație de mulți ani cu Alexia Eram, fiica Andreei Esca. Cei doi și-au cunoscut de mult timp reciproc părinții, iar cântărețul a mers de multe ori în caza prezentatoarei de la Pro Tv. Mario și Alexa sunt împreună de cinci ani și relația lor merge bine în continuare, asta deși au existat zvonuri cu privire la despărțire. Artistul a povestit recent ce se întâmplă în casa Alexiei Eram, în care tânăra locuiește alături de părinții ei.

Ce se întâmplă în casa Andreei Esca deseori

Mario Fresh și Alexa Eram sunt doi tineri îndrăgostiți, a căror relație durează deja de mai bine de cinci ani. Părinții Alexiei l-au acceptat pe artist și a devenit un obișnuit al case, așa cum era de așteptat. El a fost primit cu brațele deschise de familia iubitei sale.

Invitat la un podcast găzduit de Marius Manole, Mario Fresh a povestit un detaliu neștiut din casa Andreei Esca.

El a vorbit despre viața personală, dar și despre subiecte sensibile, cum ar fi relația cu Alex Velea și Antonia, cei care l-au ghidat și îndrumat în cariera sa de-a lungul timpului. Trecând la relația lui, artistul a vorbit și despre cum arată întâlnirile cu părinții Alexiei Eram.

Puțini știu acest detaliu

Când i-a întâlnit prima oară, Mario s-a temut cel mai tare de tatăl iubitei sale.

Am tremurat vreo jumătate de an. Nu mi-a fost frică de Andreea, cât m-a fost frică de domnul Alex, a declarat Mario.

El a povestit că în casa Andreei Esca se vorbește adesea în franceză, iar Mario nu înțelegea de multe ori niciun cuvânt.

„Vorbesc franceză acolo în casă și de multe ori nu înțelegeam nimic. Nici acum nu înțeleg. El este francez, copiii au făcut școala în franceză și se înțeleg mai bine așa”, a povestit Mario, care a recunoscut că el nu vorbește deloc franceză și nici o înțelege.

Cum a fost prima întâlnire cu părinții Alexiei

El a rememorat prima întâlnire cu părinții iubitei sale, amintindu-și că s-a întâmplat pe când ambii aveau vârste fragede.

„Din prima zi…Probabil au crezut că e o joacă la început, ea 16 ani, eu 17 ani și au trecut 5 ani deja. Ne înțelegem super bine”, a spus artistul..

El a fost provocat să spună pe cine ar alege dintre Alina Eremia, Ruby și Antonia, dacă în viața lui n-ar fi existat Alexia Eram.

„Alina Eremia, având în vedere că Antonia a fost ca o mamă pentru mine”, a spus el.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI