Ciudățenia Andreei Raicu. De ce a rămas prietenă bună cu foștii iubiți celebri

de: Alexandra Chivu
02 03. 2021

Andreea Raicu este una dintre cele mai frumoase femei din România, lucru care i-a adus admirație din partea bărbaților. De-a lungul vremii, a avut parteneri celebri și tot ce și-a dorit din punct de vedere material, însă nu și liniște sufletească. Au trecut câțiva ani până să ajungă la concluzia că ea își este suficientă, iar odată cu această judecată a atins și fericirea, găsindu-și liniștea în brațele cuiva, dar și înțelepciunea de a vorbi despre relația pe care o are cu cei care i-au trecut prin viață.

De ce a rămas Andreea Raicu prietenă cu foștii iubiți celebri

Prima relație cunoscută a Andreei Raicu a fost cu Cristi Chivu, pe când ea avea 25 de ani, iar fostul fotbalist 22. Relația lor a durat doar un an, din cauza distanței. Un alt bărbat celebru care i-a furat inima a fost actorul Tudor Chirilă, alături de care a schimbat multe stări. Relația lor, încercată de certuri și împăcări, a durat cinci ani. Horia Tecău a fost următorul.  Legătura cu jucătorul de tenis a fost frumoasă, dar distanța și-a spus cuvântul.

„Este nevoie de multă maturitate să înțelegi dacă vrei asta și dacă îți face bine”

În prezent, vedeta este destul de discretă în ceea ce privește viața sa personală, dar nu la fel a abordat situația și în trecut. Maturitatea este cuvântul de bază folosit de Andreea Raicu. Tot această calitate a fost răspunsul pentru o întrebare primită de ea din partea unui fan. Chestionată cu privire la o posibilă legătură între doi foști parteneri, fosta prezentatoare TV a confirmat, precizând că acest lucru poate funcționa doar dacă ambele persoane au o gândire matură.

„Cred că este posibil atunci când te împaci cu ce s-a întâmplat și îți dorești să ai un om cu care ai împărțit o perioadă importantă, care te cunoaște și cu care te respecți și ai aceleași valori. Este nevoie de multă maturitate să înțelegi dacă vrei asta și dacă îți face bine și puteți crea o relație sănătoasă și onestă. Și dacă aduci plus valoare vieții tale”, a scris Andreea Raicu pe Instagram.