Ciolacu, mesaj uluitor de Ziua Națională: ”Momentul în care românii își vor lua viețile înapoi e aproape”

Mesajul lui marcel Ciolaca de 1 decembrie

Marcel Ciolacu, liderul Partidului Social Democrat, a postat un mesaj pe Facebook în care promite românilor, în contextul Zilei Naționale, că ”Momentul în care românii vor triumfa din nou și își vor lua viețile înapoi este foarte aproape”.

Ciolacu, mesaj uluitor de Ziua Națională

”Am plantat astăzi acești stejari în onoarea eroilor noștri căzuți pentru patrie în Războiul de Întregire Națională. Fiecare stejar simbolizează o poveste. Este povestea celor care au pus idealul național mai presus decât propria viață. Ei s-au jertfit pentru ca noi astăzi să trăim uniți într-o singură țară.

Asta ar trebui să înțeleagă și cei care continuă să propage ură și dezbinare chiar și de Ziua Națională. În timp ce – culmea! – vorbesc despre unitate! În timp ce vorbesc în piețe pustii, pentru că prin eșecul lor le-au răpit românilor până și bucuria de a sărbători împreună 1 Decembrie!

Ura și dezbinarea nu vor câștiga niciodată! Momentul în care românii vor triumfa din nou și își vor lua viețile înapoi este foarte aproape!”, scrie Marcel Ciolacu pe rețeaua socială.

Cine este Marcel Ciolacu

Ion-Marcel Ciolacu s-a născut la data de 28 noiembrie 1967, în Buzău. Acesta este un politician român, președinte al Camerei Deputaților și președinte al Partidului Social Democrat. De profesie, marcel Ciolacu este jurist. S-a specializat ulterior în administrație publică locală, finalizând o serie de programe educaționale postuniversitare.

Prima funcție publică deținută de Marcel Ciolacu a fost cea de prefect interimar, în noiembrie–decembrie 2005, după care a devenit, pe rând, director al Urbis Serv și viceprimar al municipiului Buzău (2008–2012).

Marcel Ciolacu este membru al Partidului Social Democrat începând cu anul 1990. În cadrul formațiunii social-democrate, acesta a deținut, atât la nivel local, cât și național, funcțiile de vicepreședinte al Organizației de Tineret PSD Buzău (1996–2000), vicepreședinte al Organizației Municipale PSD Buzău (2000–2010), vicepreședinte al Organizației Județene PSD Buzău (2000–2010) și președinte al Organizației Municipale PSD Buzău (2010–2015). În prezent, el este președinte al Organizației Județene PSD Buzău, fiind votat pentru această funcție în 2015. De asemenea, Marcel Ciolacu a ocupat funcția de prefect interimar între noiembrie 2005 și decembrie 2006, și apoi, în calitate de consilier local, a fost ales viceprimar pentru mandatul 2008–2012.

La alegerile parlamentare din data de 9 noiembrie 2012, Marcel Ciolacu a fost ales deputat din partea PSD în circumscripția electorală nr. 10 – Buzău, acolo unde l-a avut în postura de contracandidat pe democrat-liberalul Cezar Preda. În martie, anul 2013, prim-ministrul Victor Ponta l-a numit în funcția de consilier onorific pe probleme de regionalizare și administrație publică, iar în anul 2014 a devenit secretar al Camerei Deputaților.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI