23 ian. 2020 | 15:38

Cine vrea să o angajeze pe Viorica Dăncilă. Decizia luată de fostul premier după ce a rămas fără funcție

Știri generale
Cine vrea să o angajeze pe Viorica Dăncilă. Decizia luată de fostul premier după ce a rămas fără funcție
Cine vrea să o angajeze pe Viorica Dăncilă

A ocupat funcția de prim-ministru al României de la 29 ianuarie 2018 până la 4 noiembrie 2019, a plecat cu scandal, apoi a fost uitată. Numai noul președinte interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a ținut-o minte. Ce planuri are cu fostul premier?

Cine vrea să o angajeze pe Viorica Dăncilă?

Viorica Dăncilă a fost prim-ministrul României de la 29 ianuarie până la 4 noiembrie 2019. Este prima femeie din istoria țării care a deținut această funcție. De-a lungul mandatului de premier, Dăncilă a fost criticată pentru greșelile gramaticale și de exprimare, dar și pentru gafele de protocol diplomatic. Prin acțiunile sale a arătat că susține necondiționat interesele liderului de partid, Liviu Dragnea, și că scopul său este să se supună și să pună în acțiune planurile acestuia. Toate au determinat ca oamenii să o portretizeze ca fiind o ”marionetă” politică, nu deținătoarea unei poziții de putere.

Cine vrea să o angajeze pe Viorica Dăncilă. Decizia luată de fostul premier după ce a rămas fără funcție

Marcel Ciolacu, președinte PSD

Guvernul condus de Viorica Dăncilă a fost ținta unor proteste de stradă care au escaladat în violențe pe 10 august 2018. Mai apoi, ”lăcașul PSD” a fost demis prin moțiune de cenzură pe 10 octombrie 2018.

”Mi-ați dat o idee”

De atunci, Dăncilă a tot căutat, dar nu și-a găsit locul. În schimb, nu toți au uitat-o. De exemplu, Marcel Ciolacu. Președintele interimar al PSD a afirmat, miercuri, că fostul premier nu a apelat la el pentru a obține un loc de muncă, dar va sta de vorbă cu aceasta. De asemenea, liderul PSD a clarificat că nu a mai vorbit în ultimul timp cu Viorica Dăncilă.

„Nu am mai stat în ultimul timp de vorbă cu dânsa. A fost totuși prim-ministrul României. Să respectăm funcțiile în stat. Nici dânsa nu a apelat la mine, nu sunt nici eu în măsură. Dar mi-ați dat o idee, o să vorbesc cu dânsa”, a spus Marcel Ciolacu, la Realitatea PLUS.

Viorica Dăncilă a declarat recent că, pentru moment, nu s-a angajat, chiar dacă a primit mai multe propuneri, lăsând să se înțeleagă că ar urma să ia o decizie săptămâna viitoare. În schimb, fostul premier a afirmat că nu va candida pentru nicio funcție la congresul PSD ce va avea loc în luna februarie.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Decizia luată de Guvern. Când se plătesc pensiile de Paște
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro