15 mai 2021 | 00:34

Cine sunt primii 5 finaliști de la Românii au Talent 2021. Surprize mari după voturile publicului

Monden
Cine sunt primii 5 finaliști de la Românii au Talent 2021. Surprize mari după voturile publicului
Cine sunt finaliștii Românii au Talent sezonul 11

A avut loc o primă semifinală spectaculoasă la Românii au Talent. 12 Concurenți au putut să performeze live, iar jurații s-au reunit în formulă completă alături de public. Ceilalți 12 vor participa în a doua semifinală de vinerea viitoare

Show total în semifinala Românii au Talent sezonul 11

Telespectatorii au putut să își voteze preferații, iar dintre cei 12 semifinaliști de azi, au rămas doar 5 în marea finală. În prima semifinală au intrat Rareș Trufea, Gim, Daria Batschi, Ana-Maria Mărgean, Narcisa Ungureanu, Andrii şi Bogdan Kalashnyk, Duo Turkeev, Dragoş Pădeanu, Acro Mystic Duo, Rianna Rusu, Sara Şmighelschi şi Bianca Purice.

Din 24 de concurenți care au reușit să intre direct în cele două semifinale, 10 dintre ei au primit Golden Buzz la Românii au Talent sezonul 11. Aceștia sunt următorii:

  • Filip Cioc
  • Rareș Trufea
  • Remi Martin
  • Gim
  • Daria Batschi
  • Ana-Maria Mărgean
  • Ruslana Krutas
  • Art of Robots
  • Raisa Chiribuță
  • Elena Gatchin

Pe lângă aceștia, în semifinală au fost și Acro Mystic Duo, Maria Rădeanu, Narcisa din Bucovina, Sara Smighelschi, Duo Turkeev, Dean Bowman, Dragoș Pădeanu, Bianca Purice, Dorinel și Costel Cutiuță, Cosmin Adrian și Louise, Simion Ștefan, Magitot, Andrii și Bogdan Kalashnyk și Rianna Rusu.

Cine sunt finaliștii Românii au Talent sezonul 11

Publicul a decis cine se califică și s-au înregistrat câteva surprize. Astfel, dintre cei 12 care au performat în ediția de vineri, au rămas următorii finaliști:

  • Rareș Trufea
  • Ana-Măria Mărgean
  • Duo Turkeev
  • Daria Batschi
  • Gim

Au fost peste 300 de concurenți veniți la audiții, însă doar 24 au ajuns în semifinale, în timp ce 10 dintre ei au primit Golden Buzz.

„Acum oamenii de acasă ar trebui să ştie că avem de făcut clasamente pe categorie, ceea ce nu e tocmai uşor şi mai e un aspect, ar trebui să fie ca pe un platou, să ai câte puţin din fiecare că atunci te bucuri”, a spus Andi Moisescu, înainte de alegerea concurenților semifinaliști.

Concurenții visează la marele premiu de 120.000 de euro, însă nu este singurul premiu pus la bătaie în competiție. Locul doi va câștiga 20.000 de euro, în timp ce locul trei va lua 10.000 de euro.

Alexandra Dinu a fost impresionată de o micuță gimnastă, căreia i-a acordat Golden Buzz.

„Mă numesc Ruslana Krutas, am 20 de ani şi vin din Kiev, Ucraina. Călătoresc foarte mult. Am ajuns în 25 de ţări cu spectacolul meu. Acum, sunt pentru prima oară în România şi îmi place ţara asta. Am venit în România pentru a-mi arăta talentul şi sper ca românii să mă aprecieze. Sunt emoţionată de fiecare dată înainte să intru pe scenă, trăiesc foarte multe sentimente”, a mărturisit concurenta.

Andra a fost impresionată de o fetiță ventriloc, cu o voce superbă. Fetița a primit o păpușă, așa că a început să se joace cu ea și a făcut o pasiune de asta. Acum, Ana-Maria a făcut show în semifinala competiției.

„Anul trecut de ziua mea am primit-o pe Lizzy și am devenit cele mai bune prietene. Eu rețin repede, am ureche muzicală. Părinții mei au văzut asta și m-au dus la canto”, a spus Ana-Maria la Românii au talent.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro