Cine sunt nașii mirilor Simona Halep și Toni Iuruc. Tatăl sportivei a oferit mai multe detalii

Cine sunt nașii mirilor Simona Halep și Toni Iuruc. Tatăl sportivei a oferit mai multe detalii
Tatăl Simonei Halep aduce mai multe detalii despre nunta fiicei

Fanii campioanei noastre sunt extrem de curioși de marele eveniment. Simona Halep și Toni Iuruc urmează să devină soț și soție. Cine sunt părinții spirituali ai viitorilor miri? Tatăl jucătoarei de tenis a venit cu mai multe detalii despre eveniment.

Cine sunt nașii aleși de Simona Halep și Toni Iuruc?

Azi, 15 septembrie, este o zi extrem de importantă pentru Simona Halep. Campioana noastră se căsătorește cu Toni Iuruc. Marele eveniment ce se voia unul secret va avea loc în Constanța într-o locație exclusivistă. Amintim că deși sportiva nu dorea să se știe detalii despre ziua cea mare, Ilie Năstase a dat-o de gol în cadrul unei apariții TV.

Românii sunt extrem de curioși care vor fi părinții spirituali ai viitorilor miri. Au mai rămas doar câteva ore până când Simo și bărbatul care o face fericită vor deveni soț și soție, iar abia de curând s-a aflat cine sunt nașii care le vor fi alături de acum încolo.

Toni Mihale și partenera sa de viață vor fi părinții spirituali pentru celebrul cuplu. La eveniment va participa familia și câțiva prieteni foarte apropiați. „Toni Mihale, care e cel mai bun prieten al ginerelui, și soția lui, Cristina”, arată prosport. ro. 

La ce tradiții au renunțat?

Jucătoarea de tenis s-a hotărât să nu respecte o tradiție extrem de cunoscută la nunți – darul. Cea din urmă le-a cerut invitaților să nu vină cu bani pentru a-i pune în plic, în schimb mirii vor accepta cadouri.

De asemenea, o altă tradiție arată că ea ar fi trebuit să ia numele soțului și să se numească Simona Iuruc, dar pentru că numele său a devenit un real brand în lumea întreagă acesta nu renunță la numele de domnișoară așa că se va numi Simona Halep-Iuruc.

„Domnul Năstase m-a dat de gol. Da, ne vom căsători săptămâna viitoare, e un eveniment frumos, am emoţii. Emoţiile sunt diferite de cele de la un Mare Șlem, e partea personală”, a spus Simona Halep.

Stere Halep, detalii despre nunta fiicei

„Este super frumos, emoții normale ca la fiecare. Cununia civilă va avea loc la ora 16:00. Nu știu exact câți suntem, vor fi și nașii, normal. Cine face fără nași? Le doresc multă sănătate că, în rest, au de toate. Nu este adevărat că Simona a impus ca invitaţii să nu aibă telefoane mobile la petrecere.

Cine vă dă informații d-astea? (n.r. legat de interdicția telefoanelor mobile) Nu, toate sunt minciuni! Noi suntem foarte transparenți, normali, ca toți oamenii de pe suprafața pământului și atâta tot. Nu trebuie să facem altceva, nu avem nimic de ascuns.”, a precizat Stere Halep pentru presa locală.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI