Cine sunt nașii lui Iancu Sterp și ai Denisei Coțolan. Au impresionant pe toată lumea cu apariția lor

de: Andrei Simion
27 10. 2024

Iancu Sterp și Denisa Coțolan se căsătoresc astăzi, 27 octombrie, zi care nu a fost aleasă la întâmplare, ci are o semnificație aparte pentru familia Culiță. Petrecerea va fi una cu fast, la care vor participa sute de invitați.

De ce a ales Iancu Sterp să se căsătorească neapărat pe 27 octombrie

Ziua de 27 octombrie este una specială, mai ales că sora lui Iancu, Ileana Sterp, s-a căsătorit și ea tot în aceeași zi cu soțul ei, Adrian Cernat, în 2019.  Iancu și Denisa vor spune „Da” într-un cadru deosebit, același salon unde Ileana Sterp și Adrian Cernat și-au unit destinele.

„Se însoară mezinul familiei pe 27 octombrie. Este exact ziua în care eu și soțul meu am avut nunta în anul 2019. Așa s-a nimerit. Fac la aceeași sală unde am făcut și noi. M-au sunat în legătură cu multe detalii și îi ajut cu plăcere. Pe Iancu nu îl văd emoționat deloc, mai degrabă pe Denisa. Cred că așa este în majoritatea cazurilor, noi femeile ne stresăm mai tare: rochia, pantofii, toate cele, dar bărbații…”, a spus Ileana Sterp în cadrul emisiunii Follow us!

Cine sunt nașii mirilor

Ileana a împărtășit și informații despre nașii celor doi viitori soți. Aceștia sunt un prieten apropiat de-al lui Iancu și soția sa, care au devenit și prieteni buni ai Denisei.

„Nașii sunt un prieten vechi de-al lui Iancu și soția sa, care ulterior au devenit și prietenii Denisei. Sunt cu cuplu fain din Sibiu. Au o singură pereche de nași. Mie așa mi se pare cel mai frumos, cu o singură pereche. Acum știu că se obișnuiește să se pună două sau mai multe, dar fiecare cum simte”, a adăugat Ileana Sterp.

Iancu Sterp, mezinul familiei, a împărtășit primele imagini îmbrăcat în costumul de mire și ținând buchetul de nuntă al iubitei sale. Alegând o ceremonie tradițională, acesta s-a pregătit la casa mamei Geta, unde au sosit deja lăutarii și zeci de invitați care vor fi alături de el și Denisa întreaga zi.

Primele imagini cu Iancu Sterp în costum de mire

La un an de la cererea în căsătorie, Iancu Sterp este gata pentru ziua nunții. Fratele lui Culiță a publicat câteva fotografii cu el în costumul de ginere, dar și cu buchetul miresei. În ziua cea mare, Iancu a optat pentru o ținută elegantă și simplă: un costum negru, o cămașă albă și o cravată, asigurându-se că fiecare detaliu este perfect.

Respectând tradiția, mirele a ales buchetul miresei, format din trandafiri albi și crem, simbolizând puritatea și eleganța momentului.

Casa mamei Geta, decorată de sărbătoare

Emoționată de nunta lui Iancu, mama Geta a decorat casa și curtea cu mare atenție. Poarta casei este împodobită cu crengi de brad și panglici albe, iar mașinile au fost și ele decorate. La intrare, invitații sunt întâmpinați cu o placă personalizată cu numele mirilor, creând o atmosferă festivă și primitoare pentru toți cei care au venit să sărbătorească alături de familie.