Cine sunt Laura Giurcanu şi Sânziana Negru, noile concurente de la America Express 2024. „Cea mai nebună experiență”

de: Ioana Bucur
19 05. 2023

Cine sunt Laura Giurcanu şi Sânziana Negru, noile concurente de la America Express 2024. Doar câteva zile îi despart pe cei care au acceptat provocarea de plecarea pe Drumul Soarelui. Noul sezon îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, un traseu dificil la capătul căruia așteaptă un premiu în valoare de 30.000 de euro.

Cine sunt Laura Giurcanu şi Sânziana Negru, noile concurente de la America Express 2024

Unul dintre cele mai dure reality show-uri din România este pe cale să dea startul filmărilor unui nou sezon. Curajoșii care au spus DA provocării sunt: Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață, și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș.

Laura Giurcanu şi Sânziana Negru, noile concurente de la America Express 2024, sunt cunoscute publicului din România. Cele două se declară pregătite și dornice să se bucure din plin de experiențele ce le așteaptă pe Drumul Soarelui.

“Eu văd America Express ca pe experiența despre care povestești inclusiv la 10 sau 20 de ani după ce ai trăit-o, într-o seară de vară, la masă cu niște străini pe care tocmai ce i-ai cunoscut, în vacanța ta cu familia. E experiența care te pune față-n față cu tine, cu toate trăirile tale, te vezi clar cu calități și defecte, în cea mai onestă formă a ta.

Îmi place aventura, îmi place să ies din zona de confort, îmi place să explorez locuri și lucruri noi, de asta consider că mi se potrivește mănușă această emisiune. Cred că așteptările legate de emisiune nu țin de ce vine din exterior, sunt mai mult legate de mine, să fac față tuturor provocărilor, să mă adaptez situațiilor și să mă bucur la maximum de ce tot ce vine spre mine. Laura e partenerul în care am mare încredere, fiecare vine în completarea a ce îi lipsește celeilalte și abia așteptăm să trăim împreună probabil cea mai nebună experiență a vieții noastre”, a spus Sânziana Negru.

„Noi suntem prietene de mult și am trecut prin de toate împreună”

Sânziana Negru a debutat sub lumina reflectoarelor cu ceva ani în urmă, a fost prezentatoare la două posturi muzicale. A apărut în numeroase videoclipuri și spoturi TV. De asemenea, a cochetat și cu modellingul. În ultimii ani, și-a mutat activitatea în mediul online, fiind una dintre cele mai urmărite vedete de la noi din țară.

Gândul de a merge la America Express a fost încă de când am văzut primele emisiuni, mi se pare o experiență completă, complexă și intensă. Genul de experiență pe care nu ai avea vreodată cum să o cumperi, așa că nu am stat prea mult pe gânduri când a apărut ideea. Cred că o să ne învețe multe și ne va transforma în bine. Ce-i drept, cred că trăiești acolo în câteva săptămâni cât pentru o viață. Am încredere în echipa și relația noastră, noi suntem prietene de mult și am trecut prin de toate împreună. Cred că e un om de bază în viața mea și știu că mă pot baza pe Sânziana, așa că dinamica dintre noi o să fie relaxată (aproape mereu) și fun.”

Laura Giurcanu a cunoscut celebritatea la vârsta de 14 ani, odată cu participarea la competiția „Next Top Model by Cătălin Botezatu”, pe care a și câștigat-o. Vedeta nu este la prima participare la un reality show. Ea a făcut parte din echipa Faimoșilor la Survivor România 2022.