Cine sunt, de fapt, concurenții care au încălcat regulamentul la Survivor România. Un fost războinic i-a dat de gol

Cine sunt, de fapt, concurenții care au încălcat regulamentul la Survivor România. Un fost războinic i-a dat de gol
Doi concurenți Survivor România acuzați de încălcarea regulilor impuse

Telespectatorii Kanal D de-abia așteaptă noul episod ”Survivor România”, difuzat în această seară. În promo-ul pentru noul episod Daniel Pavel face un anunț care ar putea schimba soarta jocului. Doi dintre concurenții care participă la competiție ar fi încălcat regulile impuse de producători.

Sorin Pușcașu face acuzații în Consiliul de eliminare

Telespectatorii Kanal D vor avea parte de noi surprize în episodul ce va fi difuzat în această seară de Kanal D. În promo-ul difuzat de post, Daniel Pavel anunță încălcarea unor reguli impuse de producători concurenților de la Survivor România.

Doi concurenți au încălcat regulamentul. Faptele voastre nu pot fi trecute cu vederea, anunța Daniel Pavel în promo-ul pentru episodul din această seară.

Tot aseară, în Consiliul de eliminare Sorin Pușcașu a făcut câteva afirmații care au ridicat mari semne de întrebare. În cadrul consiliului Albert a fost propus pentru eliminare, deși fusese de șase ori favoritul telespectatorilor. Pe fondul acestei situații Sorin Pușcașu declara:

”Ce au spus Marius și Andrei dă dovadă că eu am avut dreptate de atât de mult timp. De o lună și jumătate am vorbit cu el, am avut o discuție. Vreau să te integrezi și să lăsăm totul deoparte. Eu am o teorie, el este votat de niște oameni care sunt influențați.

Din ce punct de vedere spun treaba asta, el nu a fost niciodată favoritul publicului și nici măcar în top 3 până acum 6 săptămâni. Dacă ne uităm cine au fost eliminați acum 6-7 săptămâni vedem că au ieșit oamenii cu care era într-un grup.”, declara Sorin în episodul de aseară.

Doi concurenți de la Survivor România acuzați de încălcarea regulilor

Afirmațiile lui Sorin au ridicat semne de întrebare care duc cu gândul la intervenții externe, lucru care de altfel este interzis prin regulamentul impus de producători.

După acest moment, unul din prietenii lui Albert, Alin Sălăjean publică pe Instagram un comentariu care adâncește și mai mult tensiunile. Alin Sălăjean, fost concurent la Survivor România, scria pe Instagram:

”Hopa, se pare că Vera și Maria au dat informații venite din exterior. M-ați urmărit, fetelor? Sunt aici și o să fiu până la capăt cu Albert. Indiferent de situație.

Ați dat din exterior, fetelor. Știți foarte bine că producția v-a zis să nu faceți acest lucru. Vera, Maria, atențiune, că sunt pe poziții.”, a afirmat Alin Sălăjean.

Fostul concurent făcea referire la Vera Miron și Maria Chițu din echipa Războinicilor, acuzate că ar fi apelat la persoane din exterior pentru a primi voturi. În cazul în care se dovedește că într-adevăr ele sunt cele anunțate de Daniel Pavel că ar fi încălcat regulile, sunt pasibile de eliminare directă, fără a mai trece prin consiliu.

Rămâne să vedem ce se va întâmpla în această seară, de la ora 20:00, când Daniel Pavel va face lumină în acest caz.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI