Cine sunt concurenții Vocea României care merg în finală de la Brenciu, Irina Rimes, Smiley și Tudor Chirilă

de: Ștefan R. Apostol
13 12. 2019
  1. În această seară, de la ora 20:30, telespectatorii Pro TV, pot urmări ultima semifinală, iar lupta este încinsă și cu multă tensiune.  Pe lângă mult-râvnitul trofeu s-a pus în joc și un cec în valoare de 100.000 de euro, la fel ca anul trecut. De altfel, sezonul 9, până acum, a adus și contre între antrenori, mai ales că aceștia sunt dispuși să arunce în luptă toate armele de care dispun pentru a-i ajuta pe concurenții rămași în joc să câștige seminfinala, și de ce nu marea finală din 20 decembrie.

Finaliștii din echipa Brenciu, Irina Rimes, Smiley și Tudor Chirilă

Cine sunt concurenții Vocea României care merg în finală. Câți oameni au Brenciu, Irina Rimes, Smiley și Tudor Chirilă (foto: Vocea României)

În această seară, în ultima semifinală ”Vocea României” îi veți putea vota pe Andi Țolea și Elena Ilie din echipa Smiley, Bogdan Dumitraș și Jasmina Răsădean  din echipa Irinei Rimes , Dragoș Moldovan și Mădălina Lefter din echipa Tudor Chirilă și Elena Bozian și Adriana Simionescu, din echipa Horia Brenciu. Toți sunt pregătiți să cucerească din nou românii cu reprezentații de neuitat și reușind să demonstreze că au calități vocale extraordinare. toți au fost votați de public și au ajuns la un pas de marea finală. Semifinaliștii sezonului 9 Vocea României au cântat, au impresionat și acum sunt pregătiți de o nouă luptă, astăzi, de la 20:30. Vezi AICI ediția din această seară Vocea României!

Cine sunt concurenții Vocea României care merg în finală

Finala ”Vocea României” se pregătește de Marea Finală din 20 decembrie, mai jos sunt finaliștii.

Echipa Tudor Chirilă: Dragoș Moldovan

Echipa Tudor Chirilă: Dragoș Moldovan

 

Echipa Irina Rimes: Jasmina Răsădean

Echipa Irina Rimes: Jasmina Răsădean în finală

 

Echipa Horia Brenciu: Elena Bozian

Echipa Horia Brenciu: Elena Bozian

 

Echipa Smiley: Andi Țolea

Echipa Smiley: Andi Țolea