Cine sunt câștigătorii Asia Express. Unde merge premiul de 30.000 de euro din sezonul 4

Cine sunt câștigătorii Asia Express. Unde merge premiul de 30.000 de euro din sezonul 4
Cine a câștigat Asia Express?

Cine sunt câștigătorii emisiunii Asia Express, sezonul 4. Finala acestui sezon se difuzează azi la Antena 1, de la ora 20:00. Echipa câștigătoare pleacă acasă cu mult râvnitul premiu, în valoare de 30.000 de euro. Finala se joacă după zeci de probe desfășurate pe „Drumul Împăraților”. Nu mai puțin de nouă perechi s-au întrecut cu multă pricepere și determinare în țări precum Turcia, Georgia, Iordania și, în final, în Israel.

UPDATE / Până la urmă, așa cum era de așteptat după informațiile apărute din cadrul emisiunii, Elwira și Mihai Petre au câștigat Asia Express și premiul de 30.000 de euro.

Cine sunt câștigătorii Asia Express, sezonul 4

În această seară, de la ora 20:00, pe Antena 1 se joacă finala Asia Express, sezonul 4. Concurenții care au intrat în finală și care s-au duelat au fost echipa formată din Mihai Petre și Elwira și echipa formată din Emi și Cuza. Sezonul 4 al emisiunii Asia Express s-a încheiat cu finala câștigată de Mihai Petre și Elwira. Cei doi pleacă acasă cu un premiu substanțial, în valoare de 30.000 de euro, pe măsura muncii lor.

Două echipe s-au luptat pentru marele premiu

Amintim că în ediția de miercuri, 24 noiembrie, echipa formată din Lidia Buble și Estera a fost eliminată, după ce nestemata din cufărul lor a fost roșie. Astfel că, finala se dă între Mihai Petre și soția lui, Cuza și Emi. Totuși, după ultimele informații, aflate dinaintea finalei, se pare că Elwira și Mihai Petre au câștigat concursul de la Antena 1. Filmările au avut loc din vară, iar fostul jurat de la Românii au talent a luat premiul cel mare, alături de soția lui.

„Suntem în finala celei mai tari experiențe din viața noastră. Sunt convins că a fost cea mai tare experiență pentru toți și este în continuare. Cu toții meritam un loc aici. Acum lăsând orice fairplay, vrăjeală, hai să ne pupăm undeva.

Au ajuns în semifinale trei echipe care efectiv s-au diferențiat la virgulă și fiecare a demonstrat în decursul a două luni, tot”, a spus Cuza, iar Emi, prietenul l-a completat: ”Cred că meritam toți să jucam finala”.

Cea de-a doua echipă calificată a fost cea formată din Elwira și Mihai Petre.

”Am sperat să nu plec, speram la o minune, știam că se poate întâmpla o minune pentru că ai o șansă din trei, dar eram gata să plec în acel moment. Ne-am simțit din nou puternici, deși eram pe jos, iar asta e foarte ciudat”, a declarat Mihai Petre.

”Noi am ajuns în finala Asia Express și efectiv mi s-au înmuiat picioarele și plângeam de bucurie. Singurul loc în care mă simțeam în momentul ăla erau brațele lui Mihai pentru că acolo mie mi-e bine, cumva eram ca apa și focul”, a spus Elwira Petre.

D

Filmările Asia Express 2021 au debutat în luna mai

Amintim că filmările pentru cel de-al patrulea sezon al emisiunii Asia Express au început în luna mai 2021, iar la start au fost nouă perechi dornice de aventură și de adrenalină. Cele nouă echipe care s-au întrecut în acest sezon au fost: Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug.

Asia Express 2021 a început pe TV din data de  18 septembrie, iar concurenţii au fost nevoiţi să trăiască cu 1 euro pe zi, să-şi caute cazare şi transport şi să ajungă primii la destinaţie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI