Cine o tratează pe Simona Halep după accidentare. El e medicul care are o misiune contracronometru

Cine o tratează pe Simona Halep după accidentare. El e medicul care are o misiune contracronometru
Simona Halep în recuperare contra cronometru

În turul doi de la Roma Simona Halep a suferit o accidentare foarte dură. Ulterior, după RMN, a revenit în țară și a intrat în recuperare. Nu se știe încă cert dacă se va recupera până la startul turneului francez. Totul este contracronometru, sportiva noastră sperând să se refacă până pe 30 mai, când va începe turneul de la Roland Garros.

Simona  Halep în recuperare contra cronometru

Accidentarea suferită de Simona în turul doi de la Roma a făcut înconjurul rețelelor de socializare. Daniel Dobre declara, imediat după revenirea sportive, că accidentarea este una gravă și sunt șanse ca Simona să nu se poată recupera la timp. Simona a suferit o accidentare destul de dură la gambă, ceea ce ar putea să o scoată din circuit pentru o lungă perioadă de timp.

”Primul diagnostic nu arată destul de bine. Este o ruptură destul de mare, de peste 2 cm, între 2 și 3 cm e ruptura musculară. De la Roma i-au prognosticat 4 săptămâni pentru revenirea totală.

Roland Garros este foarte aproape. Sunt două săptămâni și mai mult ca sigur că nu va juca”, a declarat Dobre pentru DigiSport.

Medicul care poate face minuni pentru Simona

Optimistă din fire, Simona Halep este în aceste zile în recuperare după accidentarea de la Roma. Mesajele de îmbărbătare au început să curgă pe rețelele de socializare, fanii sperând la un miracol. Românca anunța imediat după revenirea în România, echipa de medici care o ajută în aceste zile grele. Mesajul a fost postat de Simona Halep pe Facebook, declarând:

”Vreau să spun un mare mulţumesc echipei de la Alta Klinik. Pentru că, ieri, au avut o grijă atât de mare de mine.

Bineînţeles medicului meu de cursă lungă, Ştefan Irimia, care are grijă de sănătatea mea, încă din 2008. Paşi mari în drumul spre recuperare.“, a scris Halep pe Facebook.

Locul 3 WTA speră să se poată recupera până la startul Tuneului de Grand Slam de la Roland Garros. Simona este considerată printre favoritele la câștigarea turneului, având toate șansele dacă se va recupera. Rămâne să urmărim evoluție sportive în aceste zile. Reamintim faptul că turneul de la Roland Gaross începe la finele acestei luni, pe 30 mai. Imediat după accidentarea de la Roma, Simona Halep scria un mesaj emoționant pe Facebook, fanii comentând și încercând să fie pozitivi.

”După un RMN aici la Roma pot confirma că am o mică ruptură la gamba stângă. Voi zbura acasă astăzi şi voi începe recuperarea în piscină şi sală de gimnastică luni.

Rămân pozitivă şi voi face tot ce pot pentru a-mi grăbi revenirea. Mulţumesc din nou şi ne vedem curând”, a scris Halep pe reţelele de socializare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI