Cine l-ar fi denunțat pe Alex Bodi. Mărturisirile șocante ale fostei soții. Detalii nebănuite din anchetă

Uluitor cine l-ar fi denuntat pe Alex Bodi

Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, a ajuns la Tribunalul Dolj în cătușe, iar în prezent urmează a fi judecată propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile, fiind suspect într-un dosar de proxenetism.

Cine l-ar fi denunțat pe Alex Bodi

Ieri, 11 noiembrie 2020, Alex Bodi a fost săltat de către mascați din propria locuință, după ce ar fi fost implicat într-o rețea de proxenetism. Tot ieri, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, iar azi a fost dus în cătușe la tribunal, urmând ca magistrații să decidă dacă acesta va rămâne sau nu în arest. Acum însăm s-a aflat și cine l-ar fi denunțat pe Alex Bodi. Totul s-a întâmplat în luna septembrie, când una dintre fostele sale soții, Silvia Iulia Sălăgean, s-a decis să spună procurorilor tot ce știe despre rețeaua de proxenetism în care ar fi implicat Alex Bodi.

Conform datelor din dosar, Silvia Iulia Sălăgean, care are statut de victimă în cauză, le-a spus procurorilor că în perioada 2014 – 2016 a practicat prostituția în Germania, la Frankfurt și Berlin, în cluburi de tipul FKK, acolo unde a ajuns prin intermediul lui Alexandru Bodi Nicolae, fostul ei soț, notează în exclusivitate newsonline.ro.

Ce a declarat fosta soție a lui Alex Bodi, Silvia Iulia Sălăgean

Astfel, în referatul prin care cer arestarea preventivă, procurorii DIICOT Craiova arată că Bodi îi reproșa Iuliei Sălăgean că nu produce suficienți bani din activitatea de prostituție, iar fosta soție îi spunea lui Bodi că se simte afectată psihic de presiunile pe care el le face, conform aceleași surse. Potrivit afirmațiilor femeii, în perioada 2014 – 2016 a cunoscut în Germania mai multe tinere românce care practicau prostituția pentru rețeaua condusă de nașul lui Bodi, Adrian Tîmplaru. Tot potrivit declarațiilor date de fosta soție a lui Bodi, Adi Tîmplaru ar deține un restaurant în Frankfurt.

Procurorii DIICOT Craiova indică în referatul prin care cer arestarea preventivă a lui Bodi că anul 2014 este și cel în care fostul soț al Biancăi Drăgușanu a aderat la gruparea infracțională condusă de nașul fiicei sale, pe nume Adi Tîmplaru. Potrivit newsonline, în afara infracțiunilor de trafic de persoane, procurorii DIICOT Craiova spun că Alex Bodi, pe 17 martie 2018, l-a amenințat pe Robert Avram cu acte de violență pentru ca el să-i plăteacă o ”taxă de protecție” de 5.000 de euro. De menționat este că din rețeaua lui Tîmplaru, pe lângă Alex Bodi, mai făceau parte Ciprian Mihnea Bogdan – finul lui Tîmplaru, Alin Andrei Nicolae zis ”Impresie”.

De asemenea, în afară de fosta soție, Alex Bodi ar mai fi fost ”turnat” la DIICOT și de către o româncă care s-a prostituat la Hamburg prin 2015 și care i-ar fi dat lui Bodi mai mulți bani proveniți din activitatea de prostituată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI