Cine joacă rolul Prințesei Diana în serialul The Crown. Nici că se putea o asemănare mai mare

Autor: Madalina Moraru - 12:59, 21 ian. 2020

Regretata Prințesă Diana va fi readusă la viață datorită rolului care i-a fost dedicat în serialul britanic The Crown. Cea care a primit acest rol memorabil este actița Emma Corrin, în vârsta de doar 24 de ani. Asemănarea între tânără și Diana Spencer este una uimitoare, aceasta făcând furori în rândul celor care au urmărit cu sufletul la gură producția Netflix.

Cine joacă rolul Prințesei Diana în serialul The Crown. Nici că se putea o asemănare mai mare

Actrița Emma Corrin este cea care interpretează rolul Prințesei Diana. Asemănarea dintre cele două este una foarte mare, după cum au putut remarca și fanii serialului marca Netflix. Este vorba despre cel de-al patrulea sezon din serialul The Crown, în care tânăra își va face apariția ca Prințesa Inimilor. În câteva imagini care au apărut de pe platourile de filmare aceasta este total transformată și arată exact ca regretata soție a lui Charles.

Cine joacă rolul Prințesei Diana în serialul The Crown. Nici că se putea o asemănare mai mare
Emma Corrin este actrița care joacă rolul Prințesei Diana (foto dreapta)

Interpreta de 24 de ani pentru rolul Dianei a fost cooptată pentru un asemenea rol după ce și producătorii serialului foarte popular au putut să vadă cât de bine seamănă cu fosta soție a Prințului Charles. Ținutele vestimentare alese pentru scenele în care apare și Emma Corrin au fost inspirate de cele purtate cândva de Prințesa Diana. Primele imagini făcute publice de către platforma de streaming o arată pe tânără în ipostaza regală. Filmările au început în Spania și creatorul serialului, Peter Morgan, a descris-o pe Corrin ca având un „talent genial” în rolul Prințesei Diana.

Este vorba despre o secvență în care va fi reprodusă foarte fidel din punct de vedere vizual o vizită a Prințesei Diana și a lui Charles din Australia. Aceasta a avut loc și în realitate la începutul căsniciei lor, în anul 1983. Emma Corrin a mai apărut și într-o altă scenă, din hotelul Savoy din Londra. Totuși, fanii serialului The Crown vor fi nevoiți să aștepte până anul viitor, atunci când va fi lansat al patrulea sezon, potrivit Daily Mail.

Serialul The Crown portretizează viața Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, însă în următorul sezon vor exista noi personaje. Actorul care apare în rolul Prințului moștenitor Charles este Josh O’Connor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI