Cine îi va lua locul Corinei Chiriac la Național TV. Mirela Vaida e în cărți. Ar pleca de la Antena 1?

Cine îi va lua locul Corinei Chiriac la Național TV. Mirela Vaida e în cărți. Ar pleca de la Antena 1?

Cine o va înlocui pe Corina Chiriac la Postul Național TV? Adrian Enache, în vârstă de 53 de ani, a rămas singur la cârma emisiunii ”Opriți timpul”. Pe listă se află nume importante din showbiz-ul atohton, printre care și Mirela Vaida, motorul de audiență al postului Antena 1.

Cine o va înlocui pe Corina Chiriac la Național TV?

Corina Chiriac, în vârstă de 70 de ani, a dezvăluit pentru Click! faptul că renunță la colaborarea cu Național TV pentru a se dedica mai mult activităților sale artistice, având pentru moment în lucru lansarea unui volum autobiografic. Întrebarea ”Cine o înlocuiește pe Corina Chiriac” este firească, iar potrivit unor surse din televiziune, citate de Click, este vorba despre două soliste, Diana Matei, în vârstă de 38 de ani, din Taraful Cleante, fiind deja familiarizată cu formatul show-ului, ca invitat permanent, dar și artista Theo Rose, în vârstă de 22 de ani, pe care publicul o știe de la ”Bravo, ai Stil”, de la Kanal D. Cele două vor da probe, iar aleasa va începe filmările în această vară, pentru noi ediții ale emisiunii ”Opriți timpul”.

Mirela Vaida, printre favorite

Din culisele acestei producții tv de succes, s-a aflat că favorite ar mai fi fost, în ultima vreme și alte două artiste de top și cu experiență în producții de succes. Este vorba despre Mirela Vaida de la Acces Direct (Antena 1) și actriță la Teatrul de revistă ”Constantin Tănase”, dar și despre Maria Buză, cea care a colaborat, preț de câteva ediții, cu emisiunea ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1.

Începând cu data de 09 septembrie 2007, Corina Chiriac este prezentatoarea emisiunii ”Să v-amintiți Duminica”, la Național Tv și difuzată în fiecare duminică, de la ora 13:30. Inițial, emisiunea a fost realizată de Florentina Satmari, apoi din septembrie 2011, de Raluca Olaru. Emisiunea și-a schimbat numele în ”Opriți timpul!”, la data de 21 septembrie 2014, iar de asemenea, emisiunea și-a schimbat și formatul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI