Cine îi ajută pe Războinici și pe Faimoși la Survivor România. Și-au făcut deja apariția

Cine îi ajută pe Războinici și pe Faimoși la Survivor România. Și-au făcut deja apariția
Cine îi ajută pe Războinici și pe Faimoși la Survivor România.

Azi, Dan Pavel le face o surpriză mare concurenților, aducându-le întăriri. Prin urmare, lor li se vor alătura concurenții de la Survivor Grecia și toți se vor înfrunta pe un traseu spectaculos.

Cine îi ajută pe Războinici și pe Faimoși la Survivor România

Însă, din păcate, se pare că discuțiile și frustrările din camp nu au dispărut, fiind chiar mai aprinse ca niciodată după nominalizarea lui Albert Oprea. Prin urmare, el și Elena Marin au intrat în cursa pentru eliminare.

„Așadar, doamnelor și domnilor, în aplauzele voastre, concurenții de la Survivor Grecia”.

Atât Faimoșii, dar și Războinicii vor avea o altă echipă decât cea obișnuită în Jocul de Recompensă, deoarece vor fi mixați cu concurenți ai Greciei.

Miza este însă mare, deci ambele echipe își doresc în mod egal victoria, însă numai una va reuși să învingă.

Amintim că Albert Oprea a fost trimis în prima linie din războiul eliminărilor de la Survivor România. De altfel, colegii lui au făcut o strategie, deoarece nu doresc ca vreunul să plece acasă, însă Războinicul nu știe ce să creadă despre gestul acestora.

„Nu știu dacă a fost cu alte direcții votul colegilor mei către mine…”,  afirmă Albert Oprea.

Însă În cursa pentru eliminare este, de asemenea, și Elena Marin care nu numai o dată a ieșit favorita publicului de la echipa Faimoșilor.

 Maria Chițu, spre exemplu, este de părere că numai Albert Oprea ar putea primi mai multe voturi din partea publicului telespectator ca ea.

„Cumva, ne gândim că ar avea o șansă împotriva Faimoșilor”, a spus Maria Chițu.

Și cei din echipa Faimoșilor comentează ceea ce se întâmplă în tabăra albaștrilor, iar Sebi rămâne surprins de reacția lui Albert, după ce a fost propus spre eliminare de Războinici.

„Parcă se cere nominalizat. Nu-l deranjează, nu nimic”, a declarat Sebastian Chitoșcă. 

Sorin Pușcașu, acuzații grave

Episodul de ieri, în care Albert Oprea a fost nominalizat, a fost urmărit și comentat și de fostul Războinic, Sorin Pușcașu, care a făcut acuzații dure la adresa Războincilor.

”Băi, neasumaților, vorbiți de voturi strategice în condițiile în care sunteți patru și o să vină consiliul de eliminare și se schimbă tot.

Nu există strategii. Spuneți tot pe față. Îl votez pe ăla, o votez pe aia că nu-mi place. Deci, uitați-vă puțin. Față în față voi vorbiți că nu aveți pe cine să votați și vă duceți în spate și aruncați de la unul la altul?! Că, de fapt, te votez pe tine că ești cel mai slab. Fiți frate direcți, asumați. Vă vindeți pe niște voturi. Mai ziceți de mine că făceam eu strategii când mie îmi păsa doar de echipă…”, a spus fostul Războinic.  

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI