Cine este tânăra ucisă și abandonată în mașina iubitului, în Bacău. Avea o fetiță de un an și jumătate

Cine este tânăra ucisă și abandonată în mașina iubitului, în Bacău. Avea o fetiță de un an și jumătate
Cine este tânăra ucisă și abandonată în mașina iubitului, în Bacău. Avea o fetiță de un an și jumătate

O tânără de 32 de ani a fost ucisă marți seară, 21 ianuarie, de către concubinul ei. Fata a fost găsită fără suflare, într-o mașină, în zona unui canal din municipiul Bacău. Polițiștii îl caută pe bărbat.

Cine este tânăra ucisă și abandonată în mașina iubitului, în Bacău

O tânără de 32 de ani a fost ucisă marți seară, 21 ianuarie, de către concubinul ei. Crima s-a produs în apropierea Podului Șerbănești din municipiul Bacău.

Înainte de faptă, un alt bărbat, prieten cu criminalul, a sunat la 112. A informat oamenii legii ce i-a relatat acesta, anume că își va ucide partenera, după care se va ucide. După lăsarea serii, investigatorii au abandonat căutările în zona canalului Bistrița.

Conform informațiilor publicate de cei de la ”Observator” – Antena 1, tânăra se numeşte Adriana Andone și avea 32 de ani. În aceleași informații se precizează că presupusul criminal, concubinul femeii, este în continuare căutat de poliţişti.

Și în acest moment, la 24 de ore de incident, poliţiştii din Bacău sunt în alertă, după ce o femeie de 32 de ani a fost găsită moartă, seara trecută, în maşina iubitului său, Cătălin Dobre., acesta fiind cel care a dat alerta.

El ar fi sunat la 112 anunţând că şi-a ucis iubita, apoi a ameninţat că se aruncă în Canalul Bistriţa.  Când au ajuns la faţa locului, poliţiştii din Bacău au găsit-o pe Adriana moartă, abandonată într-o maşină parcată pe o stradă din apropierea podului.

Avea o fetiță de un an și jumătate

Polițiștii care se ocupă de caz au aflat că Adriana Andone, în vârstă de 32 de ani, avea acasă o fetiță de numai un an și jumătate. Aceștia au mai declarat, neoficial, că încearcă să găsească rude apropiate ale tinerei, pentru a-i anunța și a demara lucrurile, în ceea ce privește înmormântarea tinerei și relocarea fetiței.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI