25 ian. 2020 | 16:10

Cine este și cum arată sportiva care a declarat public că e virgină la 36 de ani. Bărbații sunt înnebuniți după ea FOTO

Știri generale
Cine este și cum arată sportiva care a declarat public că e virgină la 36 de ani. Bărbații sunt înnebuniți după ea FOTO

Lori Susan „Lolo” Jones este campioană olimpică, iar de curând a început să facă furori, pe rețelele sociale. Mai exact, odată cu dezvăluirea că nu a întreținut vreodată relații intime, atleta a stârnit un val de controverse. În plus, pe contul ei de Instagram, aceasta a menționat și care va fi vârsta până la care intenționează să rămână la acest statut amoros.

Cine este și cum arată sportiva care a declarat public că e virgină la 36 de ani

Sportiva în vârstă de 36 de ani a mărturisit că este virgină și a declarat public toate aceste detalii. Lori Susan Jones, poreclită și Lolo, a căpătat de curând și mai multă notorietate, în rândul internauților, la scurt timp după ce a făcut cunoscut că nu a întreținut vreodată raporturi intime cu nimeni. Acest lucru a stârnit controverse și din pricina faptului că blondina cu ochii turcoaz este o apariție absolut răvășitoare. Lolo Jones nu se sfiește să se arate la diverse evenimente de gală, îmbrăcată în ținute elegante sau foarte decupate.

Cine este și cum arată sportiva care a declarat public că e virgină la 36 de ani. Bărbații sunt înnebuniți după ea FOTO

Atleta de 36 de ani a făcut public faptul că și-a păstrat fecioria până la această vârstă

De asemenea, celebra campioană la atletism are un trup foarte zvelt, pe care și-l menține și datorită stilului de viață, dar și alimentar, ambele riguroase. Mai în glumă, mai în serios, Lori Susan Jones le-a dezvăluit urmăritorilor ei că urmează să rămână la statutul de „fată mare”, până la împlinirea vârstei de 41 de ani. A motivat această decizie printr-o mențiune a filmului „Virgin la 40 de ani”, spunând că dorește să fie subiectul pentru o continuare a acestei serii de la Hollywood.

Bărbații sunt înnebuniți după Lolo Jones

Tocmai datorită modului în care arată, atunci când pășește pe covorul roșu de la evenimente, campioana Lolo Jones întoarce toate privirile. Blonda de 36 de ani are foarte mulți admiratori și este curtată de diverși bărbați. Dar se pare că niciunul dintre ei nu i-a atras până în prezent, cu adevărat, atenția, deși recunoaște că se bucură în prezent de mai multă celebritate.

„Îmi plac o mulțime de oameni, dar pur și simplu nu merge. Vreau să rămân virgină până mă căsătoresc. Nu știu de ce Dumnezeu nu m-a binecuvântat cu un soț. Bărbații se sperie și nu sunt interesați de o relație când aud că nu vreau să întrețin relații până la căsătorie”, spunea fosta campioană mondială în atletism, cu ceva timp în urmă, potrivit gsp.ro.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Decizie pentru cei care nu locuiesc la adresa din buletin. E OBLIGATORIU în 15 zile
Capital.ro
Cel mai rapid dulce de post. O reţetă exotică din doar 3 ingrediente, gata în 5 minute
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Armata OBLIGATORIE în România? ANUNȚUL lui Iohannis! AVERTISMENT cutremurător privind RĂZBOIUL în Europa
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro