Cine este și cum arată partenera de viață a maestrului Gheorghe Zamfir. Artistul are o soţie cu 44 de ani mai tânără decât el

de: Năstase Mirabela
23 07. 2020

Iubirea nu ține cont de vârstă, iar asta o demonstrează maestrul Gheorghe Zamfir și Nicoleta Beca. Gheorghe Zamfir se iubește de ani de zile cu o doamnă superbă, a doua soție, care i-a furat inima.

Cine este și cum arată partenera de viață a maestrului Gheorghe Zamfir

El are 79 de ani, iar ea are doar 35. El este recunoscut pe marile scene ale lumii, a legat prietenii cu mari artiști și a atras atenția și asupra vieții personale, pe care puțini o cunosc.

Cei doi s-au cunoscut în 2008, în timpul unei emisiuni, dar pe vremea aceea, maestrul era căsătorit cu franțuzoaica Marie Noelle. De menționat este că dovorțul dintre Gheorghe Zamfir și prima lui soție s-a întins pe cinci ani. El a fost acuzat de femeie de maltratare și de infidelitate, astfel că maestrul a fost nevoit să plătească o sumă uriașă de bani. Nu mai puțin de 5.300 de euro era pensia de întreținere pentru fosta soție. După o perioadă, artistul a reușit să scadă această sumă și să-i achite 1.500 de euro lunar.

După aproape 8 ani de iubire cu Nicoleta Beca, trăiți și în paralel cu divorțul de prima soție, Gheorghe Zamfir a spus din nou ”Da”, la finele anului 2015. Nunta a fost însă una discretă, la care au participat doar apropiații. Avocata maestrului a făcut atunci declarații pentru Click.ro.

„Căsătoria  a fost celebrată cu discreţie, ceea ce este rar, căci ceremoniile de mariaj ale starurilor sunt aproape mereu sinonime cu recepţii grandioase, cu invitaţi prestigioşi şi rochii somptuoase. Domnul Zamfir şi dna Nicoleta Zamfir au oficializat relaţia printr-o ceremonie simplă în România, într-o totală discreţie”. Apoi, Gheorghe Zamfir şi-a exprimat încântarea despre noua perioadă din viaţa sa: „Am spus «Da» la primărie, iar restul va fi prin muzică: «Zamfir comes back» (n.r. Zamfir se întoarce)”.

A trecut pe numele soției o parte din avere

În februarie 2016, cei doi s-au cununat și religios la o biserică din oraşul natal, în Găeşti. Astfel, iată că au trecut cinci ani de sunt căsătoriţi şi aproximativ 12 ani de când se cunosc. Și povestea lor de dragoste continuă. Maestrul Gheroghe Zamfir are totală încredere în soţie, ba chiar a lăsat pe numele ei averea. De asemenea, anumite surse au declarat pentru click.ro ce proprietăţi i-a lăsat deja  „Este vorba despre apartamentul cu patru camere din zona Gării de Nord din Bucureşti, pe care l-a primit de la Viorel Lis când acesta era primar general al Capitalei. În ceea ce priveşte vila din Cobia-Găieşti, unde locuieşte de ani buni, alături de Nicoleta, Zamfir şi-a exprimat dorinţa ca după moartea sa să fie transformată în casă memorială.”

În prezent, maestrul Gheorghe Zamfir şi soţia lui îşi petrec izolarea în superba vilă construită pe dealurile comunei Cobia, la 10 km de oraşul natal Găieşti. Menținăm că regele naiului a împlinit 79 de ani pe 6 aprilie.