Cine este și cum arată noua iubită a lui Gabi Bădălău. Milionarul s-a afișat cu ea de mână, partenera lui a furat toate privirile celor din jur

de: Beatrice Dumitru
20 06. 2024

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au trăit o poveste de dragoste cu multe despărțiri și împăcări, De data aceasta, pare că cei doi sunt hotărâți să meargă pe drumuri separate, iar afaceristul a apărut la brațul altei femei. Acesta a făcut și o dezvăluire surprinzătoare despre fosta iubită.

Cine e noua iubită a lui Gabi Bădălău

Gabi Bădălău a trecut peste despărțirea de Bianca Drăgușanu, deși cei doi au anunțat de puțin timp că nu mai formează un cuplu. El și-a făcut apariția la o petrecere mondenă la brațul unei bombe sexy, care a atras toate privirile. Tânăra a purtat o rochie albă, mulată, care i-a pus în evidență silueta de invidiat.

Noua iubită al lui Gabi Bădălău este rusoaică, o cheamă Daria și este vedetă în mediul online, unde este urmărită de peste 80.000 de oameni. Focoasa șatenă își câștigă banii din pictură. Pictează taboluri și le vinde în toată lumea, după cum chiar ea a scris pe rețelele de socializare.

Gabi Bădălău și iubita sa, Daria. Foto: VIVA!

Ce a spus Gabi Bădălău despre Bianca Drăgușanu

Întrebat despre noua relație, Gabi Bădălău a spus că trăiește cea mai bună perioadă din viața sa și că nu se va mai împăca cu Bianca Drăgușanu. Mai mult, afaceristul a făcut o dezvăluire surprinzătoare despre fosta iubită.

”Foarte bine! Da, mulțumim frumos! Urmează să ne distrăm de acum încolo. Bianca are un iubit de șase luni de zile și am aflat și eu acum. Întrebați-o pe ea mai bine!”, a declarat Gabi Bădălău pentru Spynews.

Reacția Biancăi Drăgușanu, după ce Gabi Bădălău a apărut cu noua iubită

Bianca Drăgușanu a fost prezentă și ea la evenimentul monden, la care a participat și fostul iubit. Ea nu a părut deloc deranjată că cel cu care s-a iubit vreme de patru ani a apărut cu altă femeie. Blondina a afirmat că se simte foarte bine și că se bucură de faptul că Gabi Bădălău și-a găsit jumătatea.

”Ce drăguț, emoționant. Foarte frumos mi se pare. Mă bucur că oamenii sunt fericiți, și-au găsit jumătatea. Mă bucur foarte mult, nu mă surprinde nimic, toate lucrurile se întâmplă așa cum trebuie!

Vara sunt fericită, poate mai fericită ca oricând, nu îmi lipsește nimic”, a declarat Bianca Drăgușanu, potrivit Cancan.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit la începutul lunii iunie. Foștii iubiți au șters pozele pe care le aveau împreună pe rețelele de socializare și afaceristul chiar a blocat-o pe vedetă, ca aceasta să nu mai poată lua legătura cu el.

Blondina a fost căsătorită de două ori, cu Victor Slav și Alex Bodi. Din primul mariaj are o fiica, Sofia. Și Gabi Bădălău a trecut printr-o căsnicie și are doi băieți cu Claudia Pătrășcanu.