Cine este și cu ce se ocupă soția lui Dan Capatos. Prima apariție publică a Monicăi, sâmbătă seară

Prezintă una dintre cele mai urmărite emisiuni de televiziune din România, dar mulți dintre cei care îl urmăresc pe Dan Capatos nu știu cine este și cu ce se ocupă soția lui. Monica apare în public foarte rar, preferând să stea departe de lumina reflectoarelor. Ea este tot jurnalistă și l-a cunoscut pe prezentatorul TV în urmă cu 15 ani.

Monica, soția lui Dan Capatos, este jurnalistă

Monica și Dan Capatos s-au cunoscut în urmă cu 15 ani, iar între ei s-a înfiripat o poveste de dragoste chiar dacă amândoi se aflau într-o relație. În plus, Monica mai avea doar trei luni până la nuntă, dar prezentatorul TV a vrăjit-o atât de tare încât a decis să anuleze tot și să se cupleze cu el. În cadrul unui interviu acordat recent, vedeta postului de televiziune Antena 1 a mărturisit că relația lor a fost una foarte tumultuoasă, mai ales la început, când toate planurile li s-au dat peste cap.

Cei doi s-au înțeles foarte bine împreună și de atunci formează un cuplu solid. Se pare însă că își dau seama că au greșit față de persoanele cu care aveau o relație pe vremea când s-au cunoscut, dar susțin că pentru ei așa a fost cel mai bine. Întrebat care este secretul unui mariaj fericit, Dan Capatos a declarat că el și soția lui nu sunt deloc geloși și au mare încredere unul în celălalt.

Foto: Instagram Oana Turcu
Foto: Instagram Oana Turcu

Dan Capatos și soția lui au fost invitați în acest weekend la botezul fetiței Alessandrei Stoicescu, eveniment la care au participat foarte multe nume cunoscute din lumea mondenă și nu numai. Soții Capatos s-au fotografiat alături de jurnalista de la Antena 3, dar și de primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, care a fost colegă cu Alessandra Stoicescu la postul de televiziune.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI