Cine este și ce meserie are mama lui Mario Iorgulescu. Gabriela este extrem de frumoasă, dar după scandal a luat o decizie radicală

Cine este și ce meserie are mama lui Mario Iorgulescu

Gabriela, mama lui Mario Iorgulescu, are o meserie care ar surprinde mulți oameni. Cine este și cu ce se ocupă? Ce decizie radicală a luat după scandalul în care este implicată familia sa?

Cine este și ce meserie are Gabriela Iorgulescu, mama lui Mario?

Despre tatăl lui Mario, Gino Iorgulescu, președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), se cunosc câteva lucruri, însă despre mama tânărului teribilist nu se știu multe. Gabriela este o femeie frumoasă, cu o meserie care ar surprinde pe mulți în contextul dat, anume psiholog. Ironic, femeia băiatului cu antecedente de comportament problematic la activ și multe accidente rutiere, vindecă interiorul oamenilor.

Mai exact, ea este psiholog, Doctor în Științe Medicale/Psihologie Medicală, Hipnoză și Psihoterapie Cognitiv-Comportamentală, dar și lector universitar la Universitatea de Medicină și Farmacie ”Carol Davila”. Mai mult, este și lider al Societății Academice a Științelor Comportamentale și autoarea unor cărți de specialitate apreciate. Cu toate studiile, fiul său nu a deprins multe din sfaturile pe care ea trebuie să i le fi dat, fiind cuprins, probabil, de mirajul banilor ori de acțiunile anturajului în care s-a învârtit de-a lungul anilor.

”Se rezolvă ceva prin moartea lui?”

În urma scandalului, provenit din faptul că fiul său a luat viața unui tânăr, conducând haotic, cu 240 km/h, opinia publică luând foc pe rețelele de socializare, Gabriela a răspuns tuturor, într-un mesaj, pe Facebook. După ce și-a spus gândurile în mediul online, mama lui Mario a decis să își șteargă contul de socializare.

”Văd că toată lumea jubilează, toată lumea îşi doreşte doar sânge şi moarte! Hei, ziariştilor şi nu numai, ăştia care aruncaţi cu piatra, în neştiinţă de cauză, la tot şi la orice şi învrăjbiţi mai ales familii îndoliate şi nu-i lăsaţi nici măcar să-şi plângă mortul. Mă gândesc, dacă tot nu aveţi o frică de Dumnezeu şi tot sunteţi vânduţi Diavolului pentru bani, măcar sunteţi foarte bine plătiţi pentru asta? Justifică?

Era o curiozitate, sunteţi OK noaptea când vă duceţi la culcare? Cu ultimele puteri mă rog acum pe lângă acel copil care a murit, dar mă rog şi pentru viaţa copilului meu, care se zbate între viaţă şi moarte şi care înţeleg că vă doriţi foarte mult să moară. Dar vă pun o întrebare: se rezolvă ceva prin moartea lui?”, a scris Gabriela Iorgulescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI