21 nov. 2019 | 08:12

Cine este șeful de campanie al lui Klaus Iohannis, Toată echipa a fost schimbată recent

Politică
Cine este șeful de campanie al lui Klaus Iohannis, Toată echipa a fost schimbată recent
Iohannis are un nou șef de campanie. Foto: presidency.ro

Actualul Președinte în funcție are un nou șef de campanie pentru acest ultim tur al alegerilor prezidențiale. Liberalii au anuțat, printr-un comunicat de presă cine va fi persoana care se va ocupa de campania lui Klaus Iohannis.

Ludovic Orban, șeful de campanie al lui Klaus Iohannis a fost înlocuit în urmă cu puțin timp din funcție. Pe lângă această mutare, amintim și de retragerea Ralucăi Turcan din campanie după ce afost aleasă vicepremier în Noul executiv al lui Ludovic Orban.

Cine este noul șef al campaniei electorale a lui Klaus Iohannis

„Noul șef de campanie al PNL pentru alegerile prezidențiale este vicepreședintele PNL, Dan Motreanu, care a asumat această responsabilitate, beneficiind de o amplă experiență în conducerea campaniilor electorale”, se arată în comunicatul trimis de PNL.

Dan Motreanu este europarlamentar PNL, ales pe lista formațiunii politice la scrutinul din 26 mai. Este membru PNL din 1990. În cadrul partidului, a mai ocupat funcţiile de: vicepreşedinte PNL Alba Iulia (1997), vicepreşedinte PNL Alba (1998-2002), membru în biroul naţional al TNL (n.red. Tineretul Național Liberal), între 1998-2002; preşedinte al Tineretului Naţional Liberal (2002-2005); secretar general al PNL (2005-2009). În 2010, a devenit vicepreşedintele PNL Călăraşi.

Dan Motreanu este actualul șef de campanie al Președintelui Klaus Iohannis. Foto: Facebook/Dan Ștefan Motreanu

Dan Motreanu este actualul șef de campanie al Președintelui Klaus Iohannis. Foto: Facebook/Dan Ștefan Motreanu

A fost ministrul Agriculturii, pădurilor şi dezvoltării rurale în Guvernul Tăriceanu, în perioada 6 decembrie 2006-4 aprilie 2007 și deputat din 2004 până în 2016.

Am mai rămas foarte puțin timp până duminca, pe 24 noiembrie are loc al doilea tur al alegerilor prezidențiale. Românii vor avea de ales pe buletinul de vot între cei doi candidați rămași în cursa pentru Cotroceni: Klaus Iohannis, actualul președinte în funcție, candidat PNL și Viorica Dăncilă, candidat din partea PSD.

La alegerile prezidențiale din acest tur nu a existat nicio confruntare directă între cei doi candidați, în care aceștia să fie puși față în față unul cu celălalt. Însă, atât Klaus Iohannis, cât și Viorica Dăncilă au avut dezbateri separat, în care au răspuns la întrebările lansate de mass-media.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Netflix, o nouă lovitură. Povestea despre care vorbește toată lumea
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Capital.ro
Județul din România care a dat lovitura: are o reputație turistică uriașă, iar liderii de aici au investit de peste 10 ori valoarea bugetului local
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
ANUNȚUL PRIVIND PENSIILE! Ministerul Muncii a DAT VESTEA
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro