Cine este profesoara care își umilea studenții de la Medicină. Reacția ei a ajuns virală pe internet

Cine este profesoara care își umilea studenții de la Medicină. Reacția ei a ajuns virală pe internet
Profesoara de la medicină a ajuns virală e internet

O profesoară de la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din Capitală, a fost suspendată din funcție după ce a ajuns virală în mediul online. Aceasta a încercat să își învețe studenții cum să i se adreseze.

Cine este profesoara care își umilea studenții de la Medicină

După ce a ajuns virală pe internet, Dr. Mădălina Adam, profesor la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” a fost suspendată din funcție, a declarat purtătorul de cuvânt al UMFCD, Valentin Mateescu pentru AlephNews.

Imaginile unui videoclip postat pe YouTube arată cum, în timpul unui curs, profesoara a încercat să își impună titulatura printre studenții ei.

”Vă pretind, din acest moment, celor două grupe, sau cel puțin celor care nu vor să se înjosească, să mă numiți doamna doctor Mădălina Adam”, le-a spus profesoara studenților.

Participanții la curs s-au străduit să îi facă pe plac doamnei profesoare cu apelativele impuse de aceasta, însă nu au reușit. ”Aici greșești profund și sunt foarte jignită”, a mai spus Mădălina Adam. Doctorul Mădălina Adam a încheiat cursul, ajungând la concluzia că cea mai potrivită exprimare este ”doamna doctor”.

Profesoara a ajuns virală pe internet

După ce profesoara de la medicină, doctorul Mădălina Adam a ajuns virală în mediul online, au apărut și reacțiile studenților care au umplut rețelele de socializare cu meme-uri amuzante. Aceasta a fost ironizată de utilizatori, iar studenții au avut parte de o distracție pe cinste.

Fiind recent absolventă de grad și titlu, profesoara încercat să își facă cunoscut meritul într-un mod cu totul și cu totul neobișnuit. Însă, Mădălina Adam nu și-a dat seama că toată țara îi va cunoaște acum titulatura.

Profesoara a fost suspendată și va fi supusă unei comisii de analiză

”S-a suspendat activitatea didactică a doamnei doctor. S-a constituit o Comisie de analiză a activității didactice a acesteia formată din: reprezentantul decanatului, șeful disciplinei și conferențiarii din disciplina respectiva.

Vom vedea ce rezultate are această analiză și mai departe, poate urma o Comisie de disciplină în funcție de analiza respectivă. Este un fapt regretabil într-o instituție de prestigiu, singular, zicem noi. Se vor lua măsurile corespunzătoare și legale, urmând toți pașii care sunt de luat într-o astfel de situație de indisciplină”, a declarat rectorul UMF Viorel Jinga.

Totodată, Viorel Jinga a mai susținut că activitatea didactică a profesoarei se poate suplini foarte ușor deoarece Catedra de Biologie și Histologie are foarte multe cadre didactice, potrivit Ziare.com.