Cine este polițista care a avut reacția fabuloasă în fața medicului oprit în trafic. Care este singurul ei regret

Cine este polițista care a avut reacția fabuloasă în fața medicului oprit în trafic. Care este singurul ei regret

Un medic abia ieșit din tură a fost oprit în trafic de Alexandra, o polițistă care ieșise pe teren, la datorie. Când a aflat că este medic, aceasta și-a arătat respectul față de medicul care abia ieșise din gardă.

Cine este polițista care a avut reacția fabuloasă în fața medicului oprit în trafic

Povestea Alexandrei, postată pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne a emoționat de-a dreptul opinia publică.

”Ea este Alexandra, polițista care a avut acea reacție admirabilă față de medicul pe care l-a oprit în trafic.
Întâmplarea s-a petrecut ieri dimineață, atunci când Alexandra a fost de serviciu în zona Unirii.
Era în jur de 7 când a oprit un autoturism pentru control. Prin geamul ușor întredeschis, de la o distanță sigură, Alexandra i s-a adresat celui de la volan:
– Bună dimineața! Vă rog să-mi prezentați adeverința sau declarația pe proprie răspundere și documentul de identitate! Vă rog, să le ridicați la nivelul geamului pentru a le putea vedea.
– Bună dimineața! Uitați cartea de identitate, iar aceasta este legitimația. Sunt medic, acum am ieșit din gardă și merg spre acasă.
În acel moment, Alexandra a făcut un pas în spate, cât să poată fi văzută mai bine, a luat poziția drepți și a dus mâna la caschetă.
– Am onoarea să vă salut, domnule doctor! Noi vă mulțumim pentru tot ceea ce faceți. Vă asigurăm de toată prețuirea noastră! CU RESPECT!

Care este singurul ei regret

– Vă salut și eu, a spus medicul, făcând același gest. Vă rog frumos să aveți grijă de dumneavoastră. O zi ușoară!

Alexandra este promoția 2019, iar duminică, pe 5 aprilie, împlinește 21 de ani.
Acum, însă, are un singur regret: medicul pe care l-a oprit nu a văzut că, pe sub masca de protecție, salutul ei a fost însoțit și de un zâmbet.
Domnule doctor, Alexandra vă salută, de data aceasta cu zâmbet!”

Regretul Alexandrei este, așa cum arată și postarea, e că medicul nu a putut să vadă, pe sub mască, și zâmbetul adresat medicului abia ieșit din tură. Postarea a fost însoțită de mii de like-uri și de comentarii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI