Cine este noul iubit al Irinei Rimes. Tânărul are mare succes în muzică

Irina Rimes iubește din nou

Irina Rimes a decis să mai dea o șansă iubirii! Cunoscuta cântăreață se bucură acum de o nouă poveste de dragoste. Cine este cel pe care-l iubește? Și bărbatul activează în domeniul muzicii.

Cine este iubitul Irinei Rimes?

Irina Rimes iubește din nou! Celebra cântăreață a ales să uite de singurătate și să revină la o veche poveste, cea alături de chitaristul său. Zilele trecute, Irina și Cristi au fost surprinși de paparazzi cancan.ro în momentul în care au plecat din cartierul din zona de nord a Capitalei unde locuiește artista. Cei doi s-au urcat în mașină și au plecat spre centrul Bucureștiului. După ce au ajuns la destinația dorită, chitaristul și-a luat bagajul din mașină și s-a dus către Irina să o sărute, pentru a-și lua cuviincios la revedere.

Cristi s-a impus și el în industria muzicală românească, fiind unul dintre cei mai buni chitariști pe care vedetele se luptă aprig. Comaroni a impresionat-o pe Inna și a făcut parte din trupa „X-Pod”, care a cântat cu Lala Band.  După eșecurile tinerei în amor, mulți dintre fani nu se așteptau să o mai vadă cât de curând în această ipostază frumoasă. Se pare că juratul de la Vocea României a dat uitării tot și și-a găsit altă perspectivă odată cu terminarea carantinei și reînceperea spectacolelor care au fost suspendate din cauza crizei sanitare.

Irina Rimes s-a împăcat cu Cristi Comaroni
Irina Rimes s-a împăcat cu Cristi Comaroni

“Un dram de gelozie e OK”

“Un dram de gelozie e OK. Da, pentru că, în general, gelozia arată că omului de lângă îi pasă de tine și ce faci; dacă îl trădezi, dacă nu îl trădezi. Dacă nu există niciun fel de gelozie înseamnă că nu există acel sentiment de posesiune, interes și dacă nu există interes, nu există nici dragoste. Chiar și din respect există interes, darmite din dragoste. Nouă, femeilor, ne cam place să fim întrebate: «Ce ai făcut?», «Pe unde ai fost?», «Dar de ce ai zâmbit nu știu ce?». Adică, da, nu ar trebui să existe excesiv, că atunci duce la o ruptură. E chiar drăguț să existe puțin”
Irina Rimes

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI