Cine este Mukinka, africanul care a câștigat ediția 7 iUmor. Cum s-a apucat de stand-up

Autor: Alexandra Chivu - 09:05, 14 dec. 2019
Cine este Mukinka, africanul care a câștigat ediția 7 iUmor

Ediția 7 a show-ului de comedie ”iUmor” a fost câștigată de africanul Mukinka. Cine este și cum s-a apucat de stand-up? Totul despre comediant.

Mukinka, africanul care a câștigat ediția 7 ”iUmor”. Cine este și cum s-a apucat de stand-up?

Mukinka Chibanga este marele câștigător din sezonul 7 ”iUmor”, numărul său reușind să îi impresioneaze atât pe jurați, cât și pe oamenii de acasă că merită premiul de 20.000 de euro. Cine este? Mukinka, comediant african crescut în Belgia, s-a îndrăgostit de România, așa că acum locuiește aici. Experiențele sale diferită de ale majorității oamenilor și îi sunt muză pentru materialul său de stand-up.

Mukinka a venit la ”iUmor” cu un număr de stand-up care i-a impresionat pe jurați. De altfel, momentul a fost atât de bun încât uimirea ar fi mare să se știe că africanul s-a apucat de umor abia anul acesta, la insistențele amicilor, care l-au convins că locul lui este pe scenă. Tânărul de origine africană a adus pe scenă în ultima seară a competiției de umor un număr despre tradiții de nuntă și botez din țara noastră.

Întrebat în culise care este cea mai proastă replică prin care îți poți începe numărul pe scena comediei, Mukinka a reușit să îi cucerească și pe prezentatorii emisiunii cu răspunsul său. „Bluraţi-mi faţa, nu vreau sã creadã rudele din Africa apoi cã am bani!”, a spus comediantul. Finalul reprezentației sale i-a adus cuvinte de laudă din partea lui Mihai Bendeac, care l-a aplaudat, stând în picioare, secunde în șir. ”N-a murit stand-up-ul la iUmor!”, i-a spus actorul.

Victorioșii celorlalte sezoane

Sezonul șase a fost câștigat de „sosia Vioricăi Dăncilă”, un număr de umor pus în scenă de actrița Irena Boclincă. Premiul din sezonul cinci a fost câștigat de Andrei Cojocaru, cu un roast în versuri. Au mai câștigat iUmor: Vlad Grigorescu (sezonul I), Maria Popovici (sezonul al II-lea), Doina Teodoru (sezonul al III-lea), Ana Maria Calița (sezonul al IV-lea).

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI