Cine este mama cu cei mai mulţi copii din România. La 44 de ani este deja soacră

de: Mariana Olteanu
02 07. 2023

O femeie din România a reușit să dea naștere la 20 de copii. Este vorba despre Georgiana Văcaru, mama eroină care de la vârsta de 20 de ani a dat naștere în fiecare an. Ultimul copil l-a avut în anul 2020.

Cine este Georgiana Văcaru, mama celor 20 copii

Georgiana Văcaru a devenit cunoscută după ce a dat naștere unui număr record de copii. La cei 44 de ani ai săi, femeia are 10 fete și 10 băieți împreună cu soțul său, cu care fromează cea mai numeroasă familie din România. Familia este stabilită în comuna argeșeană Stoenești.

„Așa a fost de la Dumnezeu, să avem 10 fete și 10 băieți. Momentan, ne descurcăm binișor, nu putem nici să ne lăudăm, dar nici să ne văităm, suntem între limite. Chiar dacă mulți își pun semne de întrebare, cum se descurcă, fiecare își alege, câți vrea”, a spus tatăl celor 20 de copii.

Locuința în care familia stă are 8 camere, iar cei mici au paturi suprapuse. Mama acestora se declară o femeie împlinită și fericită. Georgiana a mărturisit că încă de mici cei mici sunt învățați să ajute la treburile casei.

„Ne descurcăm bine, îi mai antrenez, haide să facem lucrul ăsta, ăștia mai mari la fel, nu pot să-i pun pe cei mici să facă treburi de om mare, fiecare după puterea lui.
Nu am ceva anume să mi se pară greu, mai greu mi se pare când trebuie să fiu plecată, când mai nasc, să plec de acasă câteva zile, atunci că sunt cu gândul la ei, mi se face dor de ei. Vă dați seama, am fost numai între ei, cu ei”, a spus mama copiilor.

Vezi și: Soacra lui Adi Mutu nu îşi arată vârsta. Cum a fost surprinsă Mariana Bachici la mall. Rochia scurtă a atras toate privirile FOTO EXCLUSIV

Georgiana va fi în curând soacră

În urma nașterilor, medicii au constat că femeia este sănătoasă. Deja copii îi aduc primele bucurii. Recent, femeia a aflat că va fi soacră.  Cel mai mare dintre copii, un băiat de 25 de ani, s-a căsătorit. Iar, alți cinci copii au plecat deja de acasă.

Veniturile familiei sunt modeste. Principala sursă de venit a familiei sunt alocațiile copiilor dar și banii aduși de tată, care de două ori pe an pleaca în străinătate.

Cei doi soți nu par hotărâți să se oprească aici. Cuplul a declarat că „dacă Dumnezeu mai dă”, vor primi în familie cu brațele deschise şi alţi copii. De asemenea, femeia a declarat că nu le încurcă niciodată numele copiilor și nici zilele de naștere. În mare parte, acest lucru se datorează  instinctului matern.

Numele alese de mama cu cei mai mulţi copii din România sunt: Mihai, Claudiu, Marina, Tiberiu, Simon, Emima, Denis, Mihaela, Gabriel, Luiza, Teodor, Livia, Andrei, Sara, Iuliana, Adelina, Matei, gemenii Filip și Tania și Sofia Natașa.

Vezi și: Gestul emoţionant făcut de un poliţist chiar în mijlocul şoselei faţă de un băieţel de 4 ani. Ce se întâmplase cu mama copilului