Cine este Lidia Fecioru. Ce a făcut astrologul de la Antena 3 când s-a întâlnit cu soțul ei după 18 ani de la divorț

de: Andrei Simion
14 12. 2019

Un bioenergoterapeut, la fel cum este și Lidia Fecioru, este cel care se ocupă cu vindecarea bolilor prin intermediul calităților lui bioenergetice. Acesta studiază sursele energetice și transformările de energie la nivelul materiei vii.

Lidia Fecioru este unul din cei mai cunoscuți bioenergoterapeuți și astrologi din România. Vedeta poate fi văzută des pe micile ecrane, prin prisma faptului că este invitată în cadrul a numeroase emisiuni TV, de la diferite posturi de televiziune, dar în special pe Antena 3, la emisiunea Adevăruri ascunse.

Lidia Fecioru, întâlnire neașteptată după aproape 20 de ani cu fostul soț

La aproape două decenii după ce a divorțat de soțul său, Lidia Fecioru a avut parte de o reîntâlnire, cât se poate de neașteptată cu acesta, potrivit dcnews.ro.

”Am avut o întâlnire, zilele trecute, cu fostul meu soț, după 18 ani. A venit să-și vadă nepoții. Îi mulțumesc pe calea aceasta pentru că a venit să-i vadă. Revederea a fost frumoasă. Îmi place să rămânem prieteni. Nu am de ce să fiu ranchiunoasă. Există viață după divorț. Am stat o zi de vorbă, ne-am amintit de lucrurile frumoase, de ce nebunii trăiam în tinerețe”, a povestit Lidia Fecioru la Antena 3, în emisiunea Adevăruri Ascunse realizată de Cătălin Porumbel.

Lidia Fecioru prezintă emisiunea Adevăruri Ascunse, de pe Antena 3, alături de jurnalista Maria Coman. În vârstă de 57 de ani, Lidia Fecioru a fost, pe rând, coafeză, bibliotecară, director de casă de cultură, medic legist, secretară de editura și, în cele din urmă, bioenergoterapeut.

Lidia Fecioru este unul din cei mai cunoscuți bioenergoterapeuți din România

Lidia Fecioru a devenit cunoscută și pentru faptul că a reușit să slăbească 30 de kilograme, în doar șapte luni. Ea a ajuns de la 90 de kilograme, la 70, într-un timp mai mult decât record. Vedeta a ținut regimul de slăbire Demis Rhoussos. Ea transmite legate de acest aspect că cel mai important lucru atunci când orești să slăbești este să îți menții poftele în frâu. Totodată, la nivel psihic trebuie să fie ordine pentru a putea exista ordine și în viața reală.