Cine este iubitul secret al Ralucăi Dumitru de la Survivor. Informații de ultimă oră despre Faimoasă

Cine este iubitul secret al Ralucăi Dumitru de la Survivor. Informații de ultimă oră despre Faimoasă
Cine este iubitul secret al Ralucai Dumitru de la Survivor

Informații de ultimă oră despre Raluca Dumitru. Cine este iubitul controversatei Faimoase de la Survivor România și ce părere are despre el Răzvan Botezatu, cel mai bun prieten al fostei vedete de la Antena Stars. Totul a ieșit la iveală abi acum.

Cine este iubitul secret al Ralucăi Dumitru de la Survivor

De când au intrat în competiția Survivor România, Irisha și Raluca Dumitru sunt pe buzele tuturor urmăritorilor echipei Faimoșilor. Fosta vedetă de la Antena Stars este una dintre cele mai frumoase femei din showbizul românesc. Așadar, nu este de mirare că Faimoasa este curtată atât de bărbați cât și de reprezentanți ai sexului feminin.

Cu toate acestea, chiar dacă este una dintre cele mai râvnite vedete de la noi din țară, pentru Raluca acest lucru nu contează, deoarece ea este îndrăgostită nebunește de partenerul ei de viață. Cine este iubitul secret al Ralucăi Dumitru de la Survivor? Ei bine, cei doi amorezi au o relație stabilă de câțiva ani buni. Deși bruneta a fost mereu discretă în privința relațiilor sale amoroase, jurnaliștii de la wowbiz au reușit să afle câteva detalii despre cel care i-a furat inima divei.

„Au aproape trei ani împreună, se iubesc mult și sunt foarte discreți. El e om de afaceri, preferă să își vadă de treburile luim, nu îi place ideea de a se expune public, o lasă pe ea să se bucre de lumina reflectoarelor. Nu e gelos, dar nici Raluca nu îi dă motive”, au povestit surse apropiate Ralucăi Dumitru, în exclusivitate pentru Wowbiz.

Ce spune Răzvan Botezatu despre iubitul Ralucăi Dumitru

Chiar dacă au avut o mică pauză în relația lor, Raluca a mărturisit că este foarte fericită alături de omul care i-a furat inima:

„Am avut o relație de un an și jumătate, eu sunt oricum foarte discretă cu viața mea sentimentală, îmi place să păstrez doar pentru mine viața mea sentimentală”, declara Raluca Dumitru, anul trecut, cu doar câteva zile înainte să se împace cu iubitul ei.

Răzvan Botezatu, cel mai bun prieten al Ralucăi Dumitru și fostul ei coleg de la Antena Stars se bucură foarte mult pentru cei doi, dspre care spune că se potrivesc de minune.

„Raluca are un iubit, acum, de vreo 2 luni și a dat uitării ce i-a despărțit după un an și jumătate. Tot nu vrea să îl arate în public, nu e persoană publică, tot discreți vor rămâne, dar ea e mai fericită ca niciodată. I-a fost greu în perioada asta, dar mă bucur că e din nou cu acel băiat”, a declarat vedeta Antena Stars pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI