Cine este iubita lui Radu, fiul lui Ștefan Bănică Jr. Andreea Marin a reacționat imediat când i-a văzut împreună

Autor: Andrei Simion - 17:56, 19 aug. 2019
Andreea Marin a dat like unei poze în care apare iubita lui Radu, fiul lui Ștefan Bănică Jr.

După ce Radu, fiul lui Ștefan Bănică Jr., a început să devină tot mai cunoscut și să se scrie despre el în tabloide, mulți s-au întrebat cine este iubita lui. Tânărul a postat recent o imagine cu aceasta pe rețelele de socializare, iar printre cei care au reacționat s-a aflat și Andreea Marin.

Andreea Marin a dat like unei poze în care apare iubita lui Radu, fiul lui Ștefan Bănică Jr.

Radu Ștefan Bănică, primul copil al celebrului cântăreț, îi calcă pe urme tatălui. Îl însoțește peste tot la concerte și are înclinație artistică, semn că într-o bună zi l-am putea vedea și pe el pe scenă. Deocamdată, Radu se concentreză pe alte lucruri. Este în vacanță și are mai mult timp să se distreze cu prietenii și să își facă poze din locurile în care merge.

Tânărul a postat recent pe contul personal de Instagram o fotografie în care apare alături de iubita lui. Poza în care cei doi par foarte tandri și apropiați are și o descriere foarte scurtă: o inimioară care are rolul, probabil, de a spune mai mult decât o mie de cuvinte. Cei care îl urmăresc pe Radu pe rețeaua de socializare l-au felicitat și i-au apreciat postarea.

Sursă foto: Instagram
Sursă foto: Instagram

Iubita lui, Cristina, este model și a pozat deja pentru catalogul unui cunoscut designer vestimerntar. Printre cei care au apreciat fotografia celor doi pe Instagram s-a aflat și Andreea Marin, fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr.

Iată ce spunea cântărețul despre fiul lui în urmă cu ceva timp: „E la o vârstă foarte perculoasă, dar e un copil tare bun. Mi-aş dori să nu fie influenţabil, să fie cu picioarele pe pământ. M-am uitat la nişte poze cu el şi cu mine. Seamănă. E unu la unu, cu menţiunea că el a mai frumuşel, are ochii albaştri. E talentat la dans, e şi bucătar talentat, are multe aptitudini, l-am văzut şi la teatru, pe scenă! Merge la nişte cursuri pentru a-şi dezvolta încrederea în el.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI