Cine este Ioana, noua asistentă a ministrului Sănătății. Nelu Tătaru a angajat oameni noi, după demisia lui Costache

”Nu mă gândesc la relaxare!” Anunț de ultimă oră al ministrului Nelu Tătaru. Ce îi așteaptă pe români

Nelu Tătaru a preluat funcția de Ministru al Sănătății după ce colegul său de Guvern, Victor Costache a decis să demisioneze. Ajuns în această funcție, actualul ministru a decis că este cazul să-și aducă lângă el forțe proaspete. Printre acestea se numără și o tânără ”speranță” în politica autohtonă.

Cine este Ioana, noua asistentă a ministrului Sănătății

Noua asistentă personală a ministrului Nelu Tătaru se numește Ioana Truchină, în vârstă de 26 de ani, și este originară din Huși. Tânăra este în Capitală de ceva vreme și, înainte de a veni la Ministerul Sănătății, conform surselor ar mai lucrat ca și consilier al unui parlamentar deputat iar în declarația de avere din acest an, a menționat suma de 31.776 lei primită în această calitate. Aceleași surse spun că Ioana Truchină, la cei 26 de ani, are deja o diplomă de absolvență a Facultății de Drept din București, facultate terminată în 2017, dar și un Master în Dreptul Muncii la aceeași facultate.

„Truchină (26 de ani) a venit în Ministerul Sănătății la sfârșitul lunii ianuarie, în calitate de consilier personal al lui Tătaru, care era secretar de stat, și și-a păstrat postul după ce acesta l-a înlocuit pe Costache la șefia instituției. Conform contului de Facebook și al celui de LinkedIn, tânăra din Huși lucrează de ceva vreme la București, fiind, din octombrie 2018, consilier al unui parlamentar deputat. În declarația de avere din acest an, ea a menționat suma de 31.776 lei primită în această calitate.”, a mai relatat sursa citată.

Nelu Tătaru a angajat oameni noi, după demisia lui Costache

Nelu Tătaru a preluat funcția de Ministrul al Sănătății după demisia lui Victor Costache, ocupând înainte de acest moment funcția de Secretar de Stat în cadrul aceluiași minister. Tânăra Ioana Bianca Truchină se laudă cu experiența sa, dar și cu opniile personale legate de politica actuală din România iar contul tinerei de facebook este plin de instantanee din diversele călătorii făcute de aceasta.

Cine este Ioana, noua asistentă a ministrului Sănătății. Nelu Tătaru a angajat oameni noi, după demisia lui Costache
Cine este Ioana, noua asistentă a ministrului Sănătății. Nelu Tătaru a angajat oameni noi, după demisia lui Costache

„Experimentăm democrația de 30 de ani, iar electoratul pare mai obosit ca niciodată. Împărtășirea disprețului popular pentru politicieni, neatenția către profilul și ofertele electorale ale candidaților și neconştientizarea faptului că cetățenii sunt autorii propriilor condiții de existență prin votul dat reprezentanților aleși nu duc decât la o separație din ce în ce mai accentuată între societatea civilă și instituțiile guvernamentale. Acei actori politici care își pun propria persoană în bătaia focului, care muncesc din greu cu onestitate și consecvență, care riscă și schimbă mentalități așteaptă ca electoratul să se trezească din amorțeală.”, a postat Ioana pe facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI