24 apr. 2020 | 09:43

Cine este fratele vitreg al Prinților William și Harry. Cum arată Tom Parker Bowles

Monden
Cine este fratele vitreg al Prinților William și Harry. Cum arată Tom Parker Bowles
Cine este fratele vitreg al Prinților William și Harry. Cum arată Tom Parker Bowles

Prințul Charles și fiii răposatei prințese Diana, Prințul William și Prințul Harry sunt doi dintre cele mai vizibile capete regale de pe planetă, dar au un frate vitreg. Tom Parker-Bowles, este fiul lui Charles și al soției sale, Camilla Parker-Bowles, cunoscută sub numele de Ducesa din Cornwall, și a primului ei soț, Andrew Parker-Bowles.

Cine este fratele vitreg al Prinților William și Harry

În timp ce își păstrează un profil foarte scăzut când vine vorba de familia sa, Tom a fost observat cu frații săi regali la ocazii de familie, precum nunta regală a lui Harry  și Meghan Markle din 2018. În 2001, a fondat serviciul de concierge de lux Quintessentially, a devenit un columnist alimentar pentru revista societății Tatler, descoperindu-și pasiunea în a scrie.

De atunci a publicat cărți de bucate precum ”Let’s Eat: Recipes From My Kitchen Notebook”, o colecție din rețetele sale faine din copilărie, a găzduit emisiuni TV legate de mâncare precum ”Market Kitchen” și a servit, de asemenea, ca judecător la ”Food Glorious Food” din Marea Britanie și ”The Hot Plate din Australia”. Tom a fost primul născut al ducesei Camilla, și este interesant că prințul Charles este nașul său, precum și tatăl vitreg. Criticul alimentar îi recunoaște educația, și mai ales aportul mamei sale, pentru că l-a ajutat să-și descopere interesul pentru toate lucrurile culinare.

Cum arată Tom Parker Bowles

Tom s-a născut pe 18 decembrie 1974 la Londra, ceea ce înseamnă că este cu opt ani mai mare decât prințul vitreg Prințul William și cu zece ani mai mare decât fratele fratelui tânăr prințul Harry. Părinții săi au depus divorțul în 1994, deși se pare că locuiau separat de ani buni. Singurul fiu al ducesei Camilla a urmat, în cele din urmă, colegiul Eton, aceeași școală de prestigiu ca frații vitregi prințul William și prințul Harry.

Cine este fratele vitreg al Prinților William și Harry. Cum arată Tom Parker Bowles

Cine este fratele vitreg al Prinților William și Harry. Cum arată Tom Parker Bowles

Într-un interviu acordat ”Daily Australian Telegraph”, a spus că a crescut într-o familie care „adoră gătitul și mâncarea”. Fapt amuzant,atât William cât și Harry, alături de prietena de atunci a lui Wills, Kate Middleton, au fost invitați la nunta Laurei. În același an, Prințul de Wales s-a căsătorit cu mama lui Tom. Pe 10 septembrie 2005, Tom s-a căsătorit cu iubita sa de cinci ani, Sara Buys, la biserica St. Nicholas, lângă Henley On Thames. Întreaga familie – Charles, Camilla, William și Harry – au participat la acele seri romantice. Toma și soția Sara Buys au participat la nunta prințului Harry și a lui Meghan Markle, pe 19 mai 2018, la Capela St George, pe terenul Castelului Windsor.

Tom și Sara, care este redactor pentru reviste precum ”Britiain Town & Country”, au doi copii – prințul George, prințesa Charlotte și vitregii lui Archie Harrison – Lola, care s-a născut pe 9 octombrie 2007 și fiul Freddy care s-a născut în februarie 28, 2010. Tom a vorbit despre relația sa cu William și Harry pe măsură ce au îmbătrânit. În 2012, el a declarat pentru ziarul britanic ”The Telegraph”:

„Au vieți foarte aglomerate, așa că drumurile noastre tind să se întâlnească ocazional, dacă o vizitez pe mama mea la Clarence House. [Ducesa de Cambridge] Kate este minunată; are maniere impecabile și este dulce și grațios – tot ce am putea spera la o prințesă. ”

Pentru fotografia de nuntă a prințului Charles și a lui Camilla Parker-Bowles, întregul clan combinat s-a reunit pentru un portret de familie pentru posteritate De la stânga la dreapta: Prințul Harry, Prințul William, Prințul de Wales și noua sa mireasă Camilla, Tom Parker-Bowles și Laura Parker-Bowles. Fotografia memorabilă a fost surprinsă în salonul alb din Castelul Windsor după binecuvântarea nunții.

Cine este fratele vitreg al Prinților William și Harry. Cum arată Tom Parker Bowles

Cine este fratele vitreg al Prinților William și Harry. Cum arată Tom Parker Bowles

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un plan
Capital.ro
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat! Simona Bucura-Oprescu explică
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Armata OBLIGATORIE în România? ANUNȚUL lui Iohannis! AVERTISMENT cutremurător privind RĂZBOIUL în Europa
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro