Cine este fiul lui Ludovic Orban. Tudor, implicat într-un scandal la școală

Cine este fiul lui Ludovic Orban. Tudor, implicat într-un scandal la școală

Ludovic Orban, premierul României, în viața publică este deja cunoscut și văzut de o lume întreagă. Însă, în spatele ușilor închise, Orban este soț, tată și cap de familie. Tudor Orban, fiul acestuia, se pare că a avut ceva probleme la școală, când era mai mic.

Cine este fiul lui Ludovic Orban

În urmă cu 21 de ani, Ludovic Orban devenea tată, soția acestuia, Mihaela Orban aducând pe lume un băiat. De altfel, este singurul copil al celor doi. Tudor, elev eminent, așa cum povestește tatăl său, este student la Facultatea de Matematică şi Informatică din cadrul Universităţii Bucureşti. După cum este creionat de apropiații lui Ludovic Orban, Tudor este o minte sclipitoare și cu multe realizări importante pe plan școlar.

„Tudor participă încă de la 16 ani la olimpiade de matematică şi informatică. Are o minte brici şi un IQ mult peste medie. Îi plac mult călătoriile, dar şi desenul, pe care a reuşit să îl ducă la nivel de artă, deşi nu are studii de specialitate. Desenează grafitti la fel de fel de competiţii naţionale şi internaţionale, toate lumea se întreabă de unde are el un asemenea talent”, declară propiaţii familiei.

Tudor, implicat într-un scandal la școală

În 2017, într-un interviu acordat Cristinei Țopescu, Ludovic Orban a vorbit pentru prima dată despre Tudor și despre realizările acestuia. La acel moment Tudor avea aproximativ 18 ani și se pregătea să intre la facultate.

„Merge pe 18 (n.r., acum are 21 de ani). E aplecat spre ştiinţele exacte, fizică, matematică, chimie… E şi în zona informaticii, dar spune că nu vrea să stea toată viaţa în faţa unui computer şi nu vrea să meargă spre IT. Mă bucur că învaţă, că e serios.

Cine este fiul lui Ludovic Orban. Tudor, implicat într-un scandal la școală
Tudor Orban, fiul premierului Ludovic Orban

L-am crescut foarte liber, l-am lăsat să dea cu capul de pragul de sus singur, nu l-am protejat. Am încercat să-i spun punctul de vedere. Nu am apelat la interdicţii, la pedepse, nici măcar nu l-am ameninţat că-l opresc. Au fost unele pedepse, dar neaplicat cu nervi, ci calm şi cu explicaţii. Am trecut de perioada asta, de la 15 ani nu am mai avut niciun motiv să-i aplic vreo pedeapsă. E pe propriile picioare, caută să-şi găsească rezolvări la toate problemele cu care se confruntă.”, povestea premierul Orban.

Ludovic Orba și-a crescut fiul mai liberal

Poate datorită acestei creșteri mai liberale, fiul premierului a și avut probleme la școală, pe vremea când era în clasa a VII-a. Având veleități artistice și, așa cum declara tatăl, îi plăcea să deseneze, Tudor a fost pârât de un coleg de clasă.

Acesta, colegul, spunea că: ”Aş vrea să-l spun pe fiul lui Ludovic Orban, care fumează şi vandalizează clădiri, pe care pictează grafitti”

Ludovic Orban, ca orice tată, și-a apărat fiul declarând că:

„Vă pot asigura că Tudor nu fumează, am foarte mare grijă în ceea ce priveşte acest aspect. Într-adevăr, el este foarte pasionat de desen, îşi petrece foarte mult timp şi acasă făcând acest lucru. Dar este vorba de artă, nu de mâzgălituri.

Cine este fiul lui Ludovic Orban. Tudor, implicat într-un scandal la școală
Mihaela Orban, Tudor Orban și Ludovic Orban

A dezvoltat un interes pentru graffiti de când am mers împreună prin mai multe ţări din Europa, unde a văzut pereţi pe care erau desene foarte interesante. Este vorba de obiective turistice amenajate astfel, nu vandalizate. Chiar am avut o discuţie cu el şi i-am spus că îl voi anunţă atunci când consiliul local decide că anumite spaţii din Capitală să fie amenajate special pentru graffiti, iar acolo are voie să-şi încerce talentul.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI